fbpx

Доля Попелюшки: 4 Знаки Зодіаку, у яких життя повне гіркоти, а щастя – результат їх терпіння і працьовитості

Всесвіт по-різному відміряє нам радощі й прикрощі, хтось з малих років обласканий його увагою, а комусь доводиться в поті чола боротися за кожен міліметр свого щастя. На думку мені прийшло порівняння – Доля Попелюшки.

Адже багато хто з нас з раннього дитинства стикалися з купою проблем і поневірянь (умовно злою мачухою), а пізніше, через роки, можуть з упевненістю сказати – їх бал – це результат терпіння і працьовитості.

Поставивши собі за мету, вони йшли до неї, приймаючи поразки, заспокоюючи себе, що в житті ще все у них буде. Терпляче піднімалися по кар’єрних сходах, і пізніше вже ловили на собі захоплені погляди.

Тільки за їх добробутом і щасливим життям, стоїть не удача і везіння, а важка щоденна праця. Для себе я виділила кілька знаків зодіаку, які найчастіше починають свій життєвий шлях в ролі Попелюшки, і пізніше, нелюдськими зусиллями видираються на вершину.

Звичайно, це лише узагальнений варіант, подібні долі можна зустріти і в інших сузір’ях, але все ж я спостерігаю якусь загальну картину саме серед згаданих нижче знаків.

Саме в дитинстві або юності у Овна трапляється різке падіння в низ. Якийсь переломний момент, який показує – життя не м’яка перина. Що змушує його зануритися з головою в усі реалії світу. Після різкого удaру, відбувається раннє дорослішання Овна, становлення його як особистості.

Він усвідомлює – просто не буде. І за кожен шматок свого пирога, треба вгризатися зубами і триматися, наскільки вистачить сил. І він напролом йде до своїх цілей. Так часом занадто вперто, ламаючи ще більше дров, але він не боїться труднощів, не боїться роботи.

Згодом пропадає неконтрольована запальність і з’являється терпіння. Овен – натренований боєць, і заслужено отримує свої нагороди. І якщо йому хтось скаже: «Тобі просто пощастило!», Він буде сміятися з ноткою смутку у відповідь. Ніхто і ніколи не зрозуміє, скільки праці і жeртв коштувало його щастя.

Рак може відчути себе Попелюшкою абсолютно в будь-якому віці. При щасливому дитинстві, відчути розчарування і зраду в дорослому житті. Відчувши всю повноту душевного спустошення. Також і навпаки, не пізнавши кохання в юнацькому віці, він буде нести образи довгі роки.

Чаша терпіння Рака часом безмежна. Він немов скарбничка збирає бiль в себе, терпить і йде далі. Приймає невдачі, як даність і працьовито продовжує шлях. І настає переломний момент, коли доля відкриває свої обійми.

Щедро обдаровуючи Рака, як би ставлячи залік – іспит складено на відмінно. І ось воно довгоочікуване щастя. Тільки воно не впало йому з неба на голову, він не виграв його в лотерею, а терпляче чекав і трудився, щоб як попелюшка перетворитися на принцесу.

Близнюки створюють враження людини з душею нарозхрист. Посмішка, товариськість, вміння підтримати будь-яку розмову, зрозуміти проблеми співрозмовника, створюють навколо них ореол успіху. Здається, що у Близнюка життя суцільне задоволення.

Але вже з юних років, вони часто пізнають іншу, темну сторону долі. Те, що ретельно приховується від оточуючих, і ні в якому разі не виноситься на загальний огляд. Тому і дізнатися справжні думки Близнюка – складне завдання. Спрацьовує звичка – все своє потаємне тримати при собі.

У дрібницях Близнюк може бути не терплячий, але що стосується глобальних проектів, тут він готовий не спати ночами, трудитися без вихідних і відпустки, аби наблизити заповітну мету. І у нього неодмінно вийде, дістати свою зірку щастя, з найвищої скелі.

Спостерігаючи за успіхами Козерога, здається, що всі блага дано йому від народження. Тільки за плечима його щастя, роки копіткої праці. Козеріг як Попелюшка, з ранніх років, готовий перебирати кашу, мити підлогу, аби заробити копійку.

Цілеспрямований і працьовитий, він ніколи не кидає задуманого. І при цьому він не має ілюзій про легку перемогу. Козеріг спочатку бачить чорне світло, аналізує всі підводні камені, і лише потім в його очах маячать проблиски білого світла. Своєю працьовитістю він доводить оточуючим – в житті можливо все, і за кожну крихту щастя він відпрацював сповна.

You cannot copy content of this page