fbpx

Донечко, – телефонує мама, – Життя таке коротке. й часу не мала з тобою, як слід набутись. Подумала: а давай я до тебе переїду. Пироги тобі пектиму і з роботи тебе чекатиму, а вечорами чай з варенням питимемо

Оля була старшою дитиною у сім’ї.

Мати її привела у світ у першому шлюбі. Потім вона зрадила батькові Олі з іншим. Вони розлучилися, і жінка знову вийшла заміж за своє нове кохання.

У другому шлюбі з’явилась сестричка Олі.

І все життя мати не надто прихильною була до старшої дочки.

Вічно у всьому Оля була не права. А ось у молодшій душі не чула. Все для неї. Якщо Олі купували речі з рук, то молодшій завжди все найкраще з дорогих магазинів. Вітчим теж був холодним, мов крига. Практично не розмовляв з дівчинкою.

Коли Ольга виросла, то з’їхала від матері до квартири, яку її батько залишив у спадок. Вона була єдиною його дитиною. Після розлучення він так і не одружився.

Новий мамин чоловік на той час знайшов собі молоду дружину і покинув матір Ольги. Після цього Мам Ольги змінилась до невпізнання. Практично не розмовляла зі старшою донькою. Наче це вона винна була у всьому.

Оля з’їздила на заробітки. Повернулась, зробила у квартирі батька гарний ремонт та поміняла меблі. Влаштувалася на добру роботу. Ось і почалося її щасливе та спокійне життя.

Вона б і не згадувала про матір, яка була їй матір’ю лише на папері. Але тут молодша донька заміж вийшла. А наречений був без помешкання. Але кохання там було неземне. Жити, звичайно ж, молоді мають окремо, на думку сестрички.

І ту мама згадала про Олю. Виявляється Оля у неї улюблена донечка. Просто сил і часу в неї раніше не вистачало. А тепер вони заживуть разом дружно. Будуть чай з малиновим варенням пити на новенькій кухні у Олі. Мама буде пироги пекти і Оленьку свою з роботи чекатиме.

Дівчина спочатку і погодилась, повіривши у щирість маминих слів, але потім дізналась про шлюб сестри і все зрозуміла. Навіть не здивувалась. Просто відмовила матері у переїзді і не пояснила причини.

Жінка дзвонить постійно і ніяк не може зрозуміти, чому ж донька її не приймає.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page