fbpx

Досі чекаємо: зведена сестра Меган Маркл обурена тим вчинком своє сестри

Майбутня принцеса Меган Маркл, про яку її екс-друзі розповіли неприємні факти, обурила своєю неповагою зведену сестру Саманту Маркл, пише ТСН.

Вона звинуватила Меган в тому, що вони з принцем Гаррі запросили на весілля безліч незнайомців, а про рідних Марклів забули.

Також Саманта, яка пересувається в інвалідному візку, зауважила, що наречена принца повинна була запросити кількох членів сім’ї “хоча б з поваги”.

Про це Саманта повідомила на своїй сторінці Twitter.

“Мова йде не про близькість, оскільки запрошено понад тисячу абсолютно незнайомих людей. Сім’я – це сім’я. У мене є дядько, якого я бачила тільки один раз, але я ніколи не скажу, що він не сім’я, тому що ми не близькі”, – написала вона у мікроблозі.

Також жінка присвятила сестрі і саркастичні дописи.

“Родина Марклів із нетерпінням чекає своїх запрошень на весілля. Поки жоден із нас не отримав. Досі чекаємо. Сподіваюся, Лондон дружній до людей у інвалідних візках. Я в захваті!”, – зауважила Саманта.

Читайте також: Модний ляп: Меган Маркл вийшла в світ у завеликих туфлях(фото)

А ще сестра Меган обурена тим, що не отримала запрошення від Меган і Нікі Прідді, котра була її кращою подружкою упродовж 30 років.

Нагадаємо, що окрім рідних Меган, запрошення на весілля не отримав співак Елтон Джон, що його дуже засмутило, а також наречені не покликали жодного політика.

You cannot copy content of this page