fbpx

Досить простий і бюджетний тортик “Фієста”. Печу і на свята і для домашніх. Цей насичений смак і аромат апельсина забути просто неможливо

Досить простий і бюджетний тортик “Фієста”. Печу і на свята і для домашніх. Цей насичений смак і аромат апельсина забути просто неможливо За матеріалами

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного тортика, який сподобається абсолютно всім.

читайте також: Мила і симпатична дівчина, чи не так? Але коли камера спускається нижче обличчя, не віриш своїм очам! Оце справді, зовнішність оманлива

Цей тортик досить простий у приготуванні і бюджетний. Має він насичений смак і аромат апельсина, а також смачнющу тягучу мегашоколаду глазур. Від такої смакоти просто складно відмовитись. Він займе почесне місце і на святковому столі. Цей чудовий смак просто неможливо забути. Господиньки будуть розпитувати рецепт. Зберігайте аби не забути. Готуйте і насолоджуйтеся.

потрібні інгредієнти

  • 6 яєць
  • 320 гр цукрового піску
  • 100 гр крохмалю
  • 150 гр борошна
  • 2 апельсина
  • 20 гр розпушувача
  • дрібка солі
  • 6 жовтків
  • 800 мл вершків
  • 1 столова ложка ваніліну
  • 300 гр чорного шоколаду
  • 20 гр вершкового масла

починаємо процес

В першу чергу, використовуючи терку, натираємо на дрібній фракції цедру одного апельсина.

Потім в окрему ємність відправляємо яйця і 180 гр цукрового піску. Використовуючи міксер, спушуємо все. Після чого додаємо розпушувач, 150 гр борошна, 60 гр кукурудзяного крохмалю і підготовлену цедру. Добре все перемішуємо.

Читайте також: «На цій, одружуватись?! Та ти подивися на неї, у неї ж напевно на умі одні мужики і гулянки!» «Пам’ятаєте, ще свою молодість!» – спокійно відповіла Ліза. У майбутньої свекруха від несподіванки й слова мовити не всигла

Беремо круглу роз’ємну форму і виливаємо в неї тісто. Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 40 хвилин.

Тепер беремося за приготування крему.

Для цього в окрему ємність відправляємо жовток, 140 гр цукрового піску, ванілін, сіль і 40 гр крохмалю. Добре все перемішуємо.

Потім знімаємо цедру з другого апельсина і виживаємо з нього сік. У сотейник вливаємо 500 мл вершків і вливаємо підготовлений сік. Після чого додаємо цедру і ставимо на вогонь.

Млоїмо буквально 2 хвилини і переливаємо в крем. Добре все перемішуємо.

Тепер проціджуємо його через сито і ставимо на вогонь. Варимо до загустіння. Після чого накриваємо харчовою плівкою і в такому вигляді залишаємо остигати.

Після закінчення потрібного часу дістаємо готовий бісквіт і залишаємо остигати. Потім зpізаємо верхівку, а решту ділимо на дві частини.

Вичавлюємо сік з апельсина і просочуємо їм підготовлені коржі. Після чого покриваємо частиною крему і укладаємо другий корж.

Тепер беремося за приготування глазурі. Для цього в сотейник поміщаємо шоколад, 300 мл вершків і 20 г вершкового масла. Ставимо на вогонь і млоїмо до утворення однорідної глазурі.

Ставимо заготовку на решітку, а під нею миску. Потім поливаємо глазур’ю. Частина, що залишилася, відправляємо в кондитерський мішок. Розмальовуємо верхівку торта хвилеподібними рухами і прикрашаємо часточками апельсина.

You cannot copy content of this page