fbpx

Дружина 11 років приховувала, що отримує аліменти на дитину від першого шлюбу.

Цю історію нам розповів один чоловік на ім’я Олексій.

Олексій одружився з Ольгою у 27 – річному віці. З початку їх знайомства його бентежив той факт, що жінка вже має дитину від першого шлюбу. На той момент синові Ольги було п’ять років.

Але потім чоловік усвідомив, що якщо він любить жінку, то має полюбити і її дітей.

Олексій жив у двокімнатній квартирі, яка перейшла йому у спадок від бабусі з дідусем.

За словами Ольги, вона сильно натерпілася від першого чоловіка. Чоловік часто заглядав у чарку, любив погуляти і, зрештою, пішов із сім’ї. Жінка хотіла назавжди забути про першого чоловіка, тому навіть на аліменти не подавала і сама забезпечувала сина.

Ольга з Олексієм зустрічалися рік, а потім вирішили офіційно оформити свої стосунки. Жила сім’я у квартирі чоловіка. А за два роки Ольга народила чоловікові доньку.

Олексію вдалося налагодити стосунки із сином дружини, Сергієм. Вітчим навчав хлопчика водінню, водив на уроки з плавання, возив його на змагання.

Головним годувальником у сім’ї був Олексій. Заробітна плата Ольги була невелика і вся йшла на дітей. А коли Ольга народила доньку і не могла працювати, Олексію доводилося працювати на двох роботах, щоби забезпечити сім’ю. Дякуючи батькам Олексія, які фінансово підтримували сім’ю у скрутний період.

Сьогодні Сергій у випускному класі, планує здобувати вищу освіту в сусідньому місті та будувати своє життя там же.

Настав час для серйозної розмови Ольги з чоловіком.

Жінка зізналася, що її перший чоловік усі ці роки платив аліменти на сина, а вона ці гроші не витрачала, а збирала на окремому рахунку в банку. Таким чином вона зібрала 20 тисяч доларів.

Ці гроші Ольга збирала Сергію на квартиру. Щоб здійснити задумане, їй не вистачало 5 тисяч до купівлі житла і, ще 8 на ремонт. Жінка запропонувала чоловікові взяти кредит у банку.

Звичайно, Олексій був розлючений несподіваним зізнанням дружини. Ще його дуже образило, що син знав про мамин секрет і всі ці роки мовчав.

А коли Олексій запитав дружину, чому вона не брала ці гроші, коли їхня сім’я справді їх потребувала, Ольга відповіла, що завдяки його батькам, до цього не доходило.

Олексій зовсім не збирається купувати квартиру пасинку. Перше, що він зробить, так це розлучиться. Він хоче, щоб Ольга з Сергійком з’їхали, а дочка залишилася жити з ним. Розлучити їх мають без проблем, тому що квартира дісталася йому у спадок, а машину він нещодавно продав, збирався купити нову. Тепер із покупкою він не поспішає, щоб не ділити її із дружиною.

Ольга намагається довести Олексію, що це гроші сина, тому вона їх не витрачала, а чоловік стверджує, що в такому разі він не повинен був утримувати чужу дитину.

Як Ви вважаєте, хто з подружжя правий, а хто ні?

You cannot copy content of this page