fbpx

Дружина брата ніколи не їздить з нами на дачу. – Я – міський житель до останнього волосочка! – каже вона і манірно кривиться від найголовнішого недоліку дачі – зручностей на вулиці

Брат, одружившись, почав їздити рідше. Напевно, треба уточнити, що для нас дача – місце відпочинку, а не добровільно-примусових робіт. Сауна, поруч річка, шашлики, гойдалки і пісочниця для дітей. Жодної грядки! Тільки яблуні, які ще дідусь посадив, і кущі малини.

Через дачу брат з дружиною і посварилися аж до розлучення. Іра не поїхала, Олексія відпустила. Скориставшись відсутністю чоловіка, влаштувала посиденьки з подружками. Та такі посиденьки, що коли Олексій у неділю ввечері повернувся, кілька подруг ще були у них вдома.

Брат планував порозумітися з дружиною. Причина була.

Справа в тому, що коли ми купалися і смажили шашлики, Олексій ліг позасмагати і заснув. А моя семирічна донька пісочком намалювала улюбленому дядькові на спині сердечко.

Брат проспав дві години. Цього часу вистачило для помітної засмаги, особливо майоріла бліда пляма у формі серця.

– Ну все, дружині не доведеш, додому краще через ювелірний, – пожартував мій чоловік.

Так як Олексій не міг побачити спину самостійно, я зняла відео і показала йому. У кадр потрапила не тільки спина, ще мій чоловік, донька і сміх батьків.

– Це кому робити нічого було? – обурився він.

Донька відразу зізналася. Вона хотіла, щоб дядько став красивим.

У підсумку всі пообіцяли, що виступимо свідками, якщо Іра не повірить в те, що Олексій був з нами на дачі.

– Моя Ірка – розсудлива жінка, інакше я б не одружився. Все нормально буде, ми з нею ще разом посміємося, – запевнив всіх присутніх Олексій.

Брат приїхав додому. Там – дружина з подружками лікували голову після вчорашнього. Олексій вирішив поговорити з дружиною наодинці, покликав її в спальню, повернувся до неї спиною і показав творіння капосних дитячих рук.

І якщо був шанс все вирішити миром з однією Ірою, то всі аргументи були безсилі проти колективного жіночого розуму, рясно зволоженого випитим.

Олексій був оголошений зрадником. Адже тільки такий буде відмазуватися від наявності амурних пригод семирічною дівчинкою. А в тому, що Олексій зрадник, були впевнені і Іра, і її подружки, яким вона негайно, зі сльозами на очах, все виклала.

Слід від піску в формі сердечка був урочисто оголошений привітом від “іншої”, жінки похапали сумки і вирушили заливати Ірине горе в ресторан.

О пів на дванадцяту Олексію зателефонувала одна з подруг його дружини і попросила забрати Іру з ресторану, назвавши адресу. Олексій відразу туди примчав і побачив цікаву картину: його благовірна обнімається з якимось чоловіком.

Коли Іра побачила Олексія, то з насмішкою сказала:

– Тобі можна, а мені не можна?

Брат забрав дружину додому, закинув собі на плече і поволік. Вранці, коли Іра прийшла в себе, він ще раз їй все пояснив, підтвердивши перебування на дачі і невдалу витівку племінниці фотографіями і моїм відео. А ось для її поведінки він виправдань не знайшов.

Іра почала просити вибачення, переконувати, що в ресторані у неї нічого не було. Але брат був занадто сердитий на дружину. Вони посварилися, Ірина зібрала речі і поїхала до своїх батьків.

Брат розлучається. Каже, не потрібна йому така супутниця життя, яка ні в чому не розібравшись йде наставляти йому ріжки.

Ось так моя донька стала ненавмисне винною в розлученні її улюбленого дядька.

Записано зі слів Юлії.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page