fbpx

Дружина звикла свою зарплату залишати при собі, а тепер, коли її необхідно віддавати в сімейний бюджет, кохана почала влаштовувати мені концерти. Мовляв, ти чоловік, ти і вирішуй ці питання, а моє повинно залишитися при мені. Хіба так робиться в сім’ї

Я одружений п’ять років. Жили ми дуже добре. Я пристойно заробляв, а дружина могла дозволити собі займатися домом і собою. На роботу вона влаштувалася тільки для того, щоб не нудьгувати вдома. Її зарплату я ніколи не бачив, та мені й не потрібно це було. Я забезпечував сім’ю і мені це дуже подобалося.

Але півроку тому я сильно посварився зі своїм керівником, а заодно і власником бізнесу, і був змушений розрахуватися з тієї роботи. Мені виплатили все, що належало при такому розірванні договору, і я з чистою совістю пішов з компанії.

Не можу сказати, що все, що відбулося залишило мене байдужим, але життя на цьому не закінчується. У мене є деякі заощадження і мій досвід. З огляду на це, я прийняв рішення не працювати більше ні на кого, а почати щось своє. Але нова справа не може відразу давати прибуток.

А на такий результат моя дружина зовсім не розраховувала. Вона звикла свою зарплату залишати при собі, а тепер, коли її необхідно віддавати в сімейний бюджет, кохана почала влаштовувати мені концерти. Мовляв, ти чоловік, ти і вирішуй ці питання, а моє повинно залишитися при мені.

Я ж не проти, але зараз такий період, коли мені знадобилася її допомога. А у відповідь я тільки і чую, що це мої проблеми. Але мені не можна зараз витягувати гроші з бізнесу. Звернутися мені більше нема до кого. Намагався кілька разів пояснювати дружині, яка ситуація склалася. Говорив, що потрібно трохи почекати, і знову все стане на свої місця. А вона мені у відповідь: «Ти вже півроку без нормальної роботи, і ще невідомо, скільки це буде тривати!» Ось така підтримка в скрутну хвилину!

Я завжди думав, що я для дружини щось означаю. Але зараз у мене складається таке враження, що я не можу на неї покластися. Як тільки настали тимчасові труднощі, то вона відразу почала відокремлювати своє від мого. Хіба так робиться в сім’ї?!

Напевно, можна, якщо тобі просто начхати на того, хто поруч з тобою перебуває! Ось і думай після цього, чи потрібна тобі така сім’я ?! Чи не сім’я, а порожня оболонка!

Але я люблю цю жінку, і хочу їй просто на ділі показати, що я значу в її житті. Вона живе в моїй квартирі. Я ніколи не згадував про це, тому що завжди вважав її рівноправною господинею. Але за всіма справами так і не встиг оформити на неї половину. А хотів! І ось тепер, коли вона так поводиться, хочу трохи остудити її запал. Вирішив попросити дружину з’їхати на деякий час з квартири і пожити окремо, поки я не вирішу свої проблеми сам. А вона в цей час зможе спокійно жити і не турбуватися з приводу того, що я без роботи.

Ось тільки не знаю, як вона відреагує. Чи не вийде так, що вона від образи подасть на розлучення?! Тоді виходить, що я своїми руками зруйную свою сім’ю. Як правильно вчинити в цій ситуації?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page