fbpx

Дружину, значить, він возить у Емірати, а мені пошкодував дешевеньке колечко

Коханий, ти ж подаруєш своїй кішечці це колечко, — муркотіла Інна, заглядаючи в очі дорослому огрядному чоловікові в дорогому костюмі.

Той відвів погляд, невдоволено засопів і промовив:

— У тебе надто високі запити, крихітко.

– Це у мене високі запити? — очі Інни хижо блиснули, — дружину, значить, він возить у Емірати, а мені пошкодував дешевеньке колечко!

У дівчини явно здали нерви.

— Більше не з’являйся мені на очі, — впевнено промовив чоловік і попрямував до виходу з крамниці. Інна зрозуміла, що припустилася помилки і рвонула за ним.

— Любий! Зупинися! Ну вибач же свою кішечку!

Однак чоловік мовчки сів у машину та поїхав.

Дівчина струсила розкішні локони, спіймала таксі і поїхала шукати підтримку у сестри Іри. Та була старшою і завжди опікувалася своєю «дитиною».

— От скажи, чому життя таке несправедливе? — Запитувала Інна у Ірини, — я просто хочу мати нормального чоловіка. Не красеня, не героя. Просто мішок із грошима і все. Я красива та молода. Чому мені так не щастить?

— А може, тобі краще не чекати подачок від товстосумів, а навчитися заробляти самій? – спокійно запропонувала Іра.

— Тобі легко казати. Твій чоловік — заможна людина і на руках тебе носить, — розсердилася Інна.

— Ти ж знаєш, ми з ним піднімали свій бізнес ще зі студентської лави. Працювали день і ніч. Ледве зводили кінці з кінцями, — заперечила Іра.

— А я так гарувати не хочу. Я гідна отримати все й одразу, поки красива та молода, – Інна більше не могла стримувати гнів. Вона вискочила з дому сестри і мало не знесла з ніг її чоловіка.

— Що з нею? — здивовано спитав Павло.

— Хоче отримати все й одразу, — сумно сказала Іра, — і нічого при цьому не робити.

— Це вже навряд, — усміхнувся чоловік. Обійняв дружину і подумки подякував Богові за те, що поруч з ним така мила, добра і безмежно кохана жінка.

Інна ходила по кімнаті, мов тигриця. В її душі ніяк не вщухала хвиля невдоволення. Іра вже дістала її зі своїми нудними порадами. Сама живе, як королева, а не має ні смаку, ні вміння жити красиво. Вона все життя така зануда.

І що чоловік у ній знайшов? Павло здуває порошини зі своєї сірої миші.

І тут Інну осяяло: Павло — ось її квиток у щасливе, безтурботне майбутнє. Вона має зробити все, щоб завоювати прихильність успішного чоловіка сестри.

Дівчина з котячою грацією пройшла повз дзеркало: гарна. Ніхто не встоїть. І почала розробляти план.

Наступного дня Інна зателефонувала до Павла і ніжним голосом прощебетала:

– Павлику! Мені потрібно терміново з тобою поговорити. Тільки нічого не кажи Ірі. Це таємниця. Я прийду завтра до тебе в офіс.

Павло здивовано знизав плечима і сказав дружині, яка сиділа поруч:

— Іринко, ходімо разом послухаємо твою сестрицю. Посидиш у сусідньому кабінеті з прочиненими дверима. Не подобаються мені її таємниці.

Наступного дня в офіс до Павла завітала Інна. Вся у шовках та ароматах, як пава. Дуже близько підійшла до Іриного чоловіка, пильно подивилася йому у вічі і заговорила:

— Павле, я довго прикривала свою сестру, але більше не можу. Під її скромним виглядом ховається абсолютно інша людина. Вона давно тобі невірна, а потім ще й приходить до мене і розповідає про свої походеньки.

Інна зробила паузу і, побачивши подив на обличчі чоловіка, продовжила:

— Всі ці роки ти не помічаєш головного: як сильно я тебе кохаю, — і спробувала обійняти Павла. Чоловік з спритно відхилився, а Інна за своє спиною раптом почула гучні оплески.

— Браво, сестричко! Ось ти й показала своє справжнє обличчя, – у дверях стояла Ірина, яка більше не могла терпіти цей цирк.

Інна прогарчала:

— Це несправедливо: одним і кохання, і сім’я, і гроші, а мені нічого!

— А тепер у тебе немає ще й сестри. Іди. Я більше не хочу тебе бачити, – спокійно сказала Іра. Та її плечі здригалися від напруження. Такого від рідної сестри вона не чекала.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page