fbpx

Дружини бурятів щось запідозрили

У Бурятії дружини військовослужбовців записали звернення до глави республіки Олексія Циденова з проханням повернути чоловіків додому, оскільки ті з січня вирушили на “навчання” в Україну і ще не повернулися. Про це редакцію Сибір. Реалії повідомила одна з учасниць акції Віра Партілхаєва.

“З 24 лютого вони беруть участь у спецоперації. Виснажені морально, фізично. У всіх кoнтузії легкого та середнього ступеня тяжкості”, – кажуть дружини військових на камеру.

“Телебачення не надає розголосу цьому беззаконню! Всі боятися, дана команда мовчати! Нехай буде на вашій совісті cмерть кожного військового в цій несправедливій війні! Ми вимагаємо повернути наших синів і чоловіків на батьківщину”, – пише Віра Партілхаєва у своїх соцмережах, звертаючись до глави Бурятії Олексія Циденова.

У зверненні брали участь дружини військових із п’ятої танкової Тацинської бригади в якій відомо щонайменше про 30 двохсотих військових із цієї бригади. Загалом, за даними Сибір. Реалії, до середини червня підтверджено дані про 184 двохсотих із Бурятії.

Фото: скрін.

06/28/2022

You cannot copy content of this page