fbpx

“Думаю, вона свого часу це розповість”: Анатолій Анатоліч розповів, чим Світлана Лобода відрізняється від інших українських співачок, які виступали в рф

Анатолій Анатоліч відомий український ведучий, 5 червня в інтерв’ю радіо “Люкс ФМ” розповів про те, чим відрізняється його кума світлана Лобода від інших українських співачок, які заробляли виступами в рф.

Цитуємо:

“Вона близька мені людина. Ми знайомі більше 12 років. Loboda була номер один у Росії останні п’ять років. І не тільки в Росії, а й у Білорусі, Узбекистані, Казахстані, тобто скрізь, де слухали російську попсу.

Я називатиму прізвища популярних українок, які працювали в Москві: Ані Лорак, Таїсія Повалій, Наташа Корольова, Лоліта Мілявська, Йолка, Maruv, Loboda, Анна Сєдокова, Регіна Тодоренко, Марі Краймбрері, Аліна Островська, Жанна Бадоєва. А тепер дайте мені відповідь – хто з них висловився, що розпочалася війна? Хто з них виїхав із РФ? Хто називає війну війною?

Хто з них допомагає фонду Маші Єфросиніної? Хто з них утратив весь свій бізнес у Росії? І я дам маленьку підказку – одна людина відповідає усім цим параметрам. І це Loboda. І ще Віра Брежнєва, ми її забули”.

Також ведучий наголосив, що не підтримував виступів Loboda у РФ, але розумів, що це був її вибір.

“Вона заробляла у РФ великі гроші, і я щасливий, що після 24 лютого мені не доводиться опускати очі в підлогу, коли хтось питає: “А що там твоя Loboda?”, тому що її позиція є максимально проукраїнською”, – сказав він.

Коли ж у Анатолія Анатоліча запитали, чи дзвонили Світлані російські політики, аби вона підтримала так звану “спецоперацію в Україні”, той відповів:

“Вона мені про це не говорила, але в мене є підозра, що більшості популярних людей, звичайно ж, пропонували. Я впевнений, що з нею була розмова, але я не хочу вигадувати, думаю, вона свого часу це розповість”.

Миру нам усім!

Фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page