fbpx

Дуже артистична дитина: Ліза Галкіна стала зіркою мережі(відео)

Максим Галкін став популярним в Інстаграмі після того, як почав викладати кумедні відеоролики з життя своїх дітей, пише КП в Україні

За пригодами 4-річних Лізи та Гаррі Галкіних спостерігають 3,7 мільйона прихильників. У захваті від зіркових діток не тільки фанати, а й колеги по цеху.

Останній ролик Галкіна з Лізою в головній ролі всього за десять годин зібрав більше 9 тисяч коментарів і 2,2 мільйона переглядів. На відео дочка Алли Пугачової пояснює, чому 10 + 10 буде 20. Але у Лізи своя, кумедна, арифметика. Дівчинка дуже артистична. Дивлячись на неї, складно стримати усмішку.

У коментарях повно захоплених відгуків від зірок шоу-бізнесу. Телеведуча Ксенія Собчак написала: “Господи, яка прекрасна”.

Читайте також: Важко дихати, важко ходити: Пугачова зробила відверте зізнання

ДО РЕЧІ. Ліза і Гаррі не знають, що стали зірками Інстаграму.

За зізнанням Галкіна, дітей ніхто не змушує зніматися, все проходить невимушено. А головне – Лізі і Гаррі ніхто не говорить, що ролики з їх участю викладають в Інстаграм – щоб не зазнавалися.

– Я принципово прошу не показувати їм, що відео з ними кудись виставляють, що вони десь відомі. Вони знають, що тато любить їх іноді знімати. Ліза може відмовитися зніматися – в цьому відношенні вона справжня дама, – якщо відчуває, що зараз не в тій сукні або не з тою зачіскою. Якщо так, то змусити її не можна.

Всі відео з дітьми – це вихоплені з життя моменти, якими мені хочеться щиро поділитися, – розповідав Галкін.

You cannot copy content of this page