fbpx

Дуже елегантно: стилісти визначили найголовніший осінній тренд для волосся(фото)

Світові hair-стилісти визначили головний осінній тренд серед аксесуарів для волосся, пише Новое время.

Так, після Нью-йоркського тижня моди, в Instagram набирає популярність новий модний тренд — резинка-хустка, яка здатна не тільки прикрасити повсякденний образ міської модниці, але і полегшити укладку.

Профільні видання повідомляють, що яскраві резинки-хустки в різних відтінках з різними візерунками і принтами є оптимальною альтернативою іншим hair-аксесуарам.

«За лаштунками показів в рамках Нью-йоркського тижня моди я познайомилася з новим супер-крутим трендом, який не виходив з моєї голови. Резинки-хустки об’єднали в собі все те, що ми так любимо — можливість швидко і легко зробити красиву зачіску», — зазначає б’юті-експерт порталу Еlite Dаіly.

Читайте також: Читайте коментарі хлопців і робіть висновки: 7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки

Новий hair-тренд також прокоментували стилісти і експерти модного журналу Glаmоur, Аllure і інших жіночих видань, а також зіркові стилісти-перукарі, які назвали резинки-хустки ідеальним варіантом для тих, хто не любить витрачати багато часу на зачіску:

«Якщо ви любите отримувати компліменти на адресу свого волосся, але не любите витрачати багато часу на зачіски, то цей тренд стане вашим порятунком. Якщо ви поспішаєте, не встигаєте випрямити волосся, зробити укладку і навіть вимити брудне волосся, резинка-хустка дозволить вам створити ефектний образ рекордно швидко і максимально легко», — кажуть hair-експерти.

Фото ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page