fbpx

Дуже помічна молитва до св. Йоана Павла ІІ

Блаженний Іване-Павле, святителю Христової Церкви! В часі свого земного життя ти віддав себе у цілковиту посвяту Пресвятій Богородиці. Її небесне – материнське заступництво та молитва були для тебе поміччю та розрадою, а в скрутну хвилину хоронили твоє життя для жертовного служіння Богу, Церкві та людству.

Подібно до старозавітнього Мойсея, ти, натхненний і кермований Божим Духом, виводив народ Церкви, новий Ізраїль, із неволі безбожних ідеологій та провадив до свідомості життя у вірі та свободі.

Премудрі слова твоїх повчань були плодом твого духовного сопричастя з Пресвятою Дівою Марією, з Її співстражданням Христовому Розп’яттю та з Її світлою радістю Воскресіння, а щоденний твій труд був пронизаний спогляданням та прославою Її благословенних чеснот.

Блаженний отче Іване-Павле, припадаємо в цей час – через тебе – з молитвою до Господа, щоб, за твоїм посередництвом та Її заступництвом, ми могли пізнати Божу волю та з певністю йшли життєвим шляхом нашого спасіння у вірі, надії та любові на славу Бога Отця, Єдинородного Сина та Всесвятого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

You cannot copy content of this page