fbpx

Дуже схожий образ: перший вихід Кейт Міддлтон після наpoдження сина зрівняли з принцесою Діаною (фото)

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яка сьогодні втретє стала матір’ю, вразила всіх прихильників чудовим виходом у світ з сином, пише 24канал

Зазначається, що сьогоднішнє представлення третього королівського нащадка публіці викликало не лише масу яскравих вражень, а й приємних спогадів та ностальгію. Адже в Кейт був дуже схожий образ, як у принцеси Діани 15 вересня 1984 року, коли та наpoдила свого другого сина принца Гаррі.

Якщо Кейт сьогодні одягнула червону сукню бренду Jenny Packham з білим мереживним коміром та бежевими підборами, то принцеса Діана більше тридцяти років тому приміряла стильне червоне пальто бренду Jan van Velden поверх білої сорочки з червоною стрічкою на комірі та червоні підбори.

Порівнявши два образи і справді складається враження, що Кейт вирішила надихнутись образом матері свого чоловіка принца Вільяма і перейняти для себе схожі мотиви.

Читайте також: ЖОДНОГО ЗАЙВОГО ДНЯ В ПOЛOГОВОМУ: З`ЯВИЛОСЬ ВІДЕО, ЯК КЕЙТ МІДДЛТОН З ПРИНЦОМ ВІЛЬЯМОМ ПОКАЗАЛИ НОВОНАРОДЖЕНОГО СИНА

Що цікаво, принцеса Діана перша порушила традиції в королівській сім’ї та наpoджувала двох синів у лікарні Святої Марії, на відміну від королеви Єлизавети II та інших британських правителів, які завжди наpoджували у Букінгемському палаці. Кейт Міддлтон вирішила повторити досвід принцеси Діани, через що всі діти герцогині з’явились на світ також в лікарні Святої Марії.

You cannot copy content of this page