fbpx

Дві доби із найміцнішими морозами: синоптик повідомила якої погоди слід очікувати українцям під кінець тижня

У п’ятницю 7 лютого циклон покине межі України, але ще буде нагадувати про себе з усіх боків.

Про це на своїй сторінці в facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

“Циклон у п’ятницю поскаче за межі України, але ще буде покусувати з усіх боків. Сніг підсипатиме, періодично та місцями, на Півночі, Сході, Півдні та навколо Карпат. Центр, як той, що посередині, побуде у сухому повітрі. Карта.

Температура повітря – найцікавіша, виходить на перший план. Бо найближчі дві доби в Україні очікуються із найміцнішими морозами. Відносно, звичайно, проте після наших теплих рекордів, погодьтеся, що нічні -7-13 градусів – це відчутно. Завтра протягом дня у більшості областей передбачається 0-5 градусів морозу. На дорогах ожеледиця.

Важливо. Вітер північного напрямку досягатиме у п’ятницю сильних поривів, тому відчуття холоду буде на 3-6 градусів нижче. Обов’язково візьміть шапку, навіть якщо куртка чи пальто з каптуром. Бо воно вам треба, застудитись за півкроку до весни?)

У Києві завершиться робочий тиждень морозом, найближчої ночі до -8 градусів, вдень 7-го лютого очікується до -3 градусів. Слизько, вітряно! Суттєві опади – навряд, проте вдень у столиці може політати невеликий сніг. З неділі-понеділка знову почнеться потепління. “– написала Діденко.

Читайте також: – Юрцьо екзотики захотів, через злидню перечепився, – насміхалася Наталка, перша дівка на селі

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page