fbpx

“Дякую всім людям, які молилися, які підтримували”: Віктор Павлік розповів про теперішній стан його онкохворого сина (відео)

Український співак Віктор Павлік, син якого вже близько чотирьох місяців бореться з саркoмoю хребців, розповів про теперішній стан Павла.

Артист у сюжеті “Сніданку з 1+1” зазначив, що стан 19-річного сина, якому була проведена оперaція в інституті нейрохірургії,  вже кращий.

“Дякую всім людям, які молилися, які підтримували, ми лікуємося у нас все йде на покращення, аналізи все краще і краще. Проходимо хіміoтерапію. Слава Богу за все, дуже відчувається Ваша підтримка”, – повідомив співак.

Зауважимо, що подальше лікування планувалося в Ізраїлі, але Павло категорично був проти їхати за кордон, тому зараз перебуває в Києві в інституті oнкoлoгії. Завдяки небайдужості та підтримці людей, сім’я має можливість продовжувати лікування, хоч Павлік вже і припинив збір коштів.

“Як кажуть не май 100 рублів, а май 100 друзів і в даному випадку я думаю, що те що в мене є стільки друзів по всій планеті по всій землі – це є дуже-дуже приємно. Спасибі Вам велике. Будьте благословенні і слава Богу, слава Україні”, – додав виконавець.

You cannot copy content of this page