fbpx

Диванний, самець чи естет? До якого типу належить твоя “друга половинка”

Чоловік Диванний Цей чоловік наче приріс до дивана. Навіть не віриться, що колись він був зовсім іншою людиною — активним, прuстрасним, зацікавленим. А зараз просто лежить, і дивиться в тупі серіали, або їсть біля телевізора, забувши прибрати за собою тарілку, або спить. П’є він не особливо багато, не до «білки» – пару пляшок пгва за вечір, нікуди особливо не ходить, хіба що в туалет.

Постійно каже, що втомився, стомлений, і хоче відпочити. Роботу не любить, дітьми не цікавиться коханням в останній раз займався в минулому році. Дружину при цьому може мати ділову. Часто повторює: я не п’ю сильно, тебе не б ‘ ю, вдома ночую. Чого ще тобі, худобині, треба

Чоловік-Самець У цього все в порядку і з коханням, і з життєвим тонусом. Навіть занадто в порядку, тому якщо в радіусі 100 метрів від нього з’являється  самка – він тут же рветься в бій, сховавши обручку в кишеню. Стежить за собою, веде здоровий спосіб життя, займається спортом.

Приносить в дім гроші, що мотивує дружину закривати очі на його «витівки». Однак слід пам ” ятати, що симетричні кроки з боку дружини можуть за один вечір нагородити його рогами куди більш розлогими, ніж він може припустити.

Читайте також: ВИ ВІДЧУЄТЕ РЕЗУЛЬТАТИ ВЖЕ ПІСЛЯ ПЕРШОГО ЗАНЯТТЯ. ЧЕРЕЗ 5 ХВИЛИН ВІД БОЛЮ І ВТОМИ В НОГАХ НЕ ЛИШИЛОСЯ Й СЛІДУ

Чоловік-Дармоїд Якщо стомлений диваном чоловік худо-бідно працює, то дармоїд і це робити не хоче. Просто сидить на шиї у дружини, звісивши ніжки, і зловживає якою -небудь гидотою – алкoгoлем, тютюнoм, травою, танками. Чому зловживає? Тому що якщо чоловік не при справі, у нього в душі утворюється дірка, ось і затягує туди всяке лайно.

Чим більше такий чоловік сидить вдома, тім більше він деградує, і тим менше у нього шансів знайті роботу. Виходить замкнуте коло, вийти з якого здатні одиниці. А декому й не треба –є ж  дружина, вона працює.

Чоловік-Естет Цей чоловік дуже чутливий до змін зовнішності дружини, і постійно говорить їй про це. Поправилася на три кілограми під час вaгітності? О, я більше не можу жити з такою свиноматкою. Дитина відрuгнула на халатик? О, це так ти зустрічаєш чоловіка?

Такий чоловік сприймає жінку виключно як об’єкт, і варто їй хоча б трохи втратити привабливість, як він втрачає до неї інтерес. Подальших шляхів, власне, два. Або дружина розлучається з таким чоловіком, або продовжує його терпіти. У той час як десь збоку у нього заводитися ошатна, не обтяжена дитиною та побутовими турботами коханка.

Вірний чоловік Ви запитаєте, невже не буває вірних і чесних мужів, які тягти додому зарплату, виховують дітей, будують будинок і люблять дружину без пам’яті? Які балують дружину квітами, прибивають полички, як тільки їх попросиш, а не через місяць, і розуміють, чому жінка взимку не може без шуби? Щоб жити довго і щасливо, відзначити діамантове весілля, і помepти в один день?

Я вам скажу, що такі чоловіки бувають. Повинні ж, справді? Інакше стає зовсім сумно.

You cannot copy content of this page