fbpx

Диверсант! У Львові спіймали чоловіка, який входив до незаконних збройних формувань і приїхав з Маріуполя

Працівники «Львівавтодору» у складі громадського формування «Патріоти» беруть активну участь в нічних патрулюваннях містом. Під час одного з таких рейдів контролери спільно з поліцією затримали чоловіка, який може бути причетний до діяльності диверсійно-розвідувальних груп РФ. Про це повідомили у ЛКП.

“Контролери ЛКП «Львівавтодор» допомогли затримати ймовірного диверсанта!

Працівники ЛКП «Львівавтодор» у складі громадського формування «Патріоти» беруть активну участь в нічних патрулюваннях містом. Під час одного з таких рейдів 6 березня наші контролери спільно з поліцією затримали чоловіка, який може бути причетний до діяльності диверсійно-розвідувальних груп РФ.

Небайдужі мешканці повідомили про підозрілу особу на одній з вулиць Львова, яка порушила обмеження комендантської години. Як з’ясувалося, чоловік приїхав до Львова з Маріуполя і входив до незаконних збройних формувань. Також в нього виявили SIM-картку російського оператора.

Контролери ЛКП «Львівавтодор» спільно з правоохоронцями затримали чоловіка. Після чого його було доправлено у районний відділ поліції.

Наші контролери займаються не лише просвітницькою роботою з пільговиками, а й стоять на сторожі безпеки у місті. Додатково зазначаємо, що відповідних працівників ЛКП «Львівавтодор» буде відзначено преміями.

P.S. Друзі, згуртовані – значить непереможні. У російських окупантів нема шансів, бо ми єдині в любові до України, бо ми – країна суперлюдей” – йдеться у повідомленні.

Фото скрін.

You cannot copy content of this page