fbpx

Дзеркальна дата 11.11.2022 сприятлива для будь-яких добрих починань

У містичну дату дуже важливо уважно слухати свою інтуїцію. Нумерологи стверджують, що дзеркальні дати мають особливу містичну силу, а від поведінки людини в цей день може залежати її подальше життя.

Сьогодні, в п’ятницю, 11.11.2022 на нас якраз очікує дзеркальна дата. Фахівці в галузі езотерики вважають, що день, коли є поєднання чотирьох одиниць, дуже сприятливий для тих, хто мріє про виконання заповітного бажання. Важливо зайнятися візуалізацією та уявити, що бажання вже збулося. Робити це важливо у тихому та спокійному місці. Після цього важливо подякувати Всесвіту за те, в чому вони вже допомогли людині. У цьому випадку Всесвіт може направити людину правильним шляхом назустріч її мрії.

Вважається, що дата 11.11.2022 сприятлива для будь-яких добрих починань, у процесі їх реалізації не повинно виникати серйозних складнощів, навіть якщо цілі є вкрай амбітними. Річ у тім, що одиниця символізує в нумерології лідерство, цілеспрямованість та енергію, а значить, успіх буде супроводжувати у всьому людей які мають ці якості.

У таких людей у ​​житті може розпочатися справжня біла смуга. Дуже важливо слухати свою інтуїцію, це допоможе максимально швидко досягти успіху. Однак у цю дату варто бути вкрай акуратними у спілкуванні з людьми, щоби не привести своє життя до небажаного результату.

Низка великих проблем і втрат може чекати на того, хто 11 листопада буде завдавати людям зло, розпускати плітки, ображати оточуючих, затівати сварки, обманювати і давати обіцянки, знаючи, що не виконає їх. За це вищі сили можуть серйозно покарати. Тим, хто хоче відкрити потік грошей у своє життя, радять 11 листопада об 11 годині 11 хвилин покласти в кишеню гроші зі словами: «Гроші до грошей йдуть, множаться, у мене проблеми припиняються». Цей ритуал слід повторити, коли на годиннику буде 23:11 цього ж дня, після чого гроші з кишені не варто виймати до наступної дзеркальної дати, наприклад, 12.12.2022.

You cannot copy content of this page