fbpx

Дзеркальна дата серпня 08.08: це день здійснення мрій, якщо дещо знати

Дзеркальні дати завжди мають особливу силу. Це дні з незвичайною енергетикою, яка дарує людям удачу. Сьогодні у всіх є можливість втілити заповітну мрію в життя. Нумерологи кажуть, що 8 серпня – чарівний день, коли можна не тільки виконати бажання, а й зазирнути в майбутнє.

В нумерології Вісімка, під заступництвом якої пройде цей день, є числом матеріального достатку і випадкової удачі. Саме вона допоможе вашим бажанням збутися. Увечері спрямувати свій погляд на небо: наближається пік Персеїд – найяскравішого зорепаду літа. Ви зможете загадати бажання на падаючу зірку. Побачити таку 8 серпня буде великою удачею.

Ритуал на виконання бажань

Проводиться ритуал о 08:08 вечора, тобто о 20:08. Вважається, що 8 серпня о 8 годині 8 хвилин відбувається найсильніший викид позитивної енергії, схожий з новорічним переходом.

Саме тому можна загадувати бажання, просити Всесвіт про допомогу. Не переводьте годинник в цей день, навіть якщо він поспішає або відстає.

Підготовка до ритуалу досить проста: вам будуть потрібні листок паперу і ручка, а також свічка. Як тільки ваш годинник (наручний, на телефоні або комп’ютері) покаже 20:08, напишіть на аркуші свої заповітні бажання.

Після цього потримайте листок пару кілька хвилин над полум’ям свічки, але так, щоб він не загорівся. Проговоріть в цей моментслова: “Удача, прийди. Страхи геть. Проходить день. Настає ніч”. Далі листок необхідно скласти і заховати в затишному місці або покласти в гаманець. Він буде вашим щасливим талісманом.

Фінанси і робота 8 серпня

Втілити в життя грошові та професійні бажання допоможуть відповідальність і самостійність.

Сьогодні запрограмувати свою енергетику на успіх вийде у більшості людей. Головне – чітко поставити перед собою цілі і завдання.

Всесвіт сам буде направляти вас в цей день, тому потрібно слухати інтуїцію. Сьогодні вона навряд чи обдурить вас.

Любов і відносини 8 серпня

Експерти відзначають, що сьогодні в коханні велика удача чекає тих, хто не сидить на місці. Виконати свої бажання, знайти другу половинку або знайти гармонію в уже існуючих відносинах допоможе позитивний настрій.

Люди сьогодні будуть особливо сприйнятливими, тому відчують вашу любов і тепло набагато швидше.

На цей день корисно призначати побачення. Можна фліртувати, зізнаватися в почуттях, робити пропозицію руки і серця.

Це допоможе вам здійснити бажане і домогтися найкращих результатів

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page