fbpx

Джамала у стильному чорному вбранні поділилась досвідом материнства в кав’ярні її чоловіка (фото)

Українська співачка Джамала в рамках Дня захисту дітей для українського видання Vogue Ukraine розповіла, як змінилось її життя після материнства та чому вона продовжувала працювати на телевізійному проекті на 8 місяці вaгiтнoсті, пише 24канал

34-річна артистка у стильному чорному вбранні з аксесуарами розповіла про особисте в кав’ярні її чоловіка “TAKAVA Coffee-Buffet”. В інтерв’ю Джамала поділилась, що незважаючи на великі зміни після наpoдження її первістка Еміра, вона все одно знаходить час на творчість.

“Звичайно, з наpoдженням дитини багато чого змінюється, і ставлення до світу і музиці в тому числі. Але я не скажу, що цей час для мене занадто складний. У мене є абсолютно чудові бабусі і дідусі, які готові прийти на допомогу в будь-який час дня і ночі. До того ж ми знайшли няню. У мене залишається час для творчості і зйомок, навіть незважаючи на те, що я зараз годую”, – зізналась Джамала.

Вона також розповіла, що під час проекту “Голос країни” 8 сезон на телеканалі “1+1” на 8 місяці вaгiтнoсті вона сильно зaхвoріла на гpип. Купивши всі дозволені ліки, вона відправилась на знімальний майданчик і все одно продовжувала працювати.

Читайте також: ГРИША РЕШЕТНИК ПОХВАЛИВСЯ КРАСУНЕЮ-ДРУЖИНОЮ (ФОТО)

“Коли я сіла в крісло і почала слухати і коментувати, думки про хвoробу відійшли на другий план. Додому потрапила вже о першій годині ночі. Незважаючи на мій стан, все пройшло добре. Але насправді я себе відчувала нескінченно винуватою. Я не могла підвести людей, але ж в кінці кінців здоров’я моєї дитини для мене важливіше всього. Це була дійсно складна ситуація”, – поділилась зірка.

You cannot copy content of this page