fbpx

Ефект Тростянця: розгром елітної Кантермировської дивізії – самострата командира полку – звільнення командувача армії

«Через розгром російських військ у Тростянці Сумської області застрелився командир 13-го танкового полку, який входить до складу Кантермировської дивізії, а також було знято з посади командувача 1-ї танкової армії Західного військового округу РФ», – повідомляє пресслужба Сухопутних військ ЗСУ з посиланням на ГУР Міноборони.

Вчора ввечері в Головному управлінні розвідки повідомили, що застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії.

Отже, 13-й номер полку виявився для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково “задвухсотили” на харківському напрямку.

Також командувача 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя було знято з посади. До 1-ї танкової армії входить сумнозвісна “елітна” Кантемирівська дивізія”, – заявляють в Сухопутних військах ЗСУ.

Зазначається, що Киселя звільнили через величезні втрати та провал вторгнення РФ в Україну.

У Сухопутних військах не виключили, що втеча російської армії з Тростянця стала останньою краплею, і далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами, – резюмує Новинарня.

Фото: lb.ua.

You cannot copy content of this page