fbpx

Екс-дружина Потапа підтримала Мішель Андраде, яка покинула шоу “Танці з зірками” (фото, відео)

У 12 ефірі Мішель і Женя станцювали поп-джаз в образах дівчини Чирлідери і гравця регбі.

11 листопада глядачі побачили чвертьфінал проекту Танці з зірками, для якого зіркові пари підготували по два танцювальних номери, пише Лайм

Головною особливістю випуску став музичний супровід, адже пари танцювали під живі виступи популярних артистів. Після “танцю за життя” судді вирішили, що шоу залишають Michelle Andrade і Женя Кот. У 12 ефірі Мішель і Женя станцювали енергійний поп-джаз в образах дівчини Чирлідери і гравця регбі.

Другим танцем пари на паркеті стало танго під вокальний супровід ALEKSEEV з піснею “океанами стали”. Співачка і танцюрист виконували неймовірні трюки і підтримки використовуючи рідкісний реквізит – китайський пiлон.

Читайте також: У БЛАКИТНИХ ШОРТИКАХ І БІЛІЙ СОРОЧЦІ: У МЕРЕЖІ З’ЯВИЛАСЬ НОВА СВІТЛИНА ПРИНЦА ЛУЇ

Після виходу з шоу юну співачку підтримала її продюсер, Ірина Горова (екс-дружина Потапа). ” Мішелька, Жека, ви справжні профі, закохані в свою справу! Пишаюся! Спасибі величезне всій команді. Респект за справедливість і іноді непрості рішення. Подяка всім фанам, які підтримували своїми голосами і своєю любов’ю. Впевнена, що глядачі встигли закохатися в приголомшливу, неймовірну Мішель! Далі більше ” , – написала Ірина в своєму Instagram.

За рішенням суддів за крок від півфіналу проект покинули Michelle Andrade і Євген Кот

https://youtu.be/UI-xC8OFfH8

You cannot copy content of this page