fbpx

Екс-дружина Шовковського прокоментувала стpiлянину під час візиту футболіста до доньки

Колишній голкіпер київського “Динамо” Олександр Шовковский, який заявив про те, що в нього стpiляла екс-теща, до медиків не звертався, але заяву до поліції написав, йдеться у сюжеті ТСН.

Раніше футболіст опублікував пост у соцмережі, де розповів, що на Великдень прийшов привітати доньку, а мати колишньої дружини Любов Альонова жopстоким способом почала проганяти екс-зятя з подвір’я – кидала в нього каміння, а потім тричі вистpiлила.

Сам Шовковський відмовився коментувати інцидент журналістам і не зізнався, чому стався конфлікт з колишньою тещою, якщо ще кілька тижнів тому він безперешкодно вивозив доньку разом з дітьми нинішної подруги Марини Кутепової на відпочинок до Еміратів. Відео з соцмереж він також видалив.

Подружжя розлучилося ще 2015 року. З ким буде жити донька Шовковського та Альонової Олександра, вирішував суд. Проживати вона має з матір’ю, але бачитися має право й з батьком.

Читайте також: Голкіпера Олескандра Шовковського обстpіляла мати екс-дружини(відео)

Колишня дружина Ольга Альонова захищає матір і пояснює її поведінку самозахистом, бо Шовковський нібито прийшов їх грабувати. І було це, за її словами, не вперше – після візиту 2016 року у неї пропали цінні речі та елітний автомобіль.

Також вона додала, що вoгнeпальної збpoї в будинку немає. З чого саме стpiляла її мама, Альонова не уточнила. А кидалася жінка, за її словами, не камінням, а землею з вазонів.

У кінці листа Ольга Альонова просить Шовковського сплатити близько мільйона гривень аліментів, які він заборгував.

Зазначимо, що Олександр Шовковський на лист Альонової поки що не відповідає. А його дівчина зізналася, що пара вже звернулася до поліції з заявою.

Наводимо повний текст листа Ольги Альонової у відповідь на запит ТСН:

“З цього приводу можу повідомити наступне.

Я як мати жодним чином не перешкоджаю в спілкуванні між дочкою і її батьком Шовковським О.В. Судовими рішеннями закріплено, що дочка проживає зі мною, а батько має право з нею бачитися.

Водночас у більшості випадків батько не приїжджає за дочкою, а займається власними справами.

У суботу, 7 квітня, вони спілкувалися телефоном, і дочка сказала татові, що якщо він захоче з нею побачитися в неділю, то вона нікуди не поїде, тому що хоче побути на вихідних вдома. Перед цим, з 23 березня до 3 квітня, вони проводили разом відпустку в Дубаї, ОАЕ.

Однак в суботу та неділю Шовковський О.В. наполягав, незважаючи на бажання дочки виспатися і побути вдома.

З ранку в неділю, 8 квітня, Шовковський О.В. приїхав додому, без мого дозволу або дозволу моєї мами, яка була вдома, проник на територію мого домоволодіння разом зі своєю співмешканкою.

Це відбувалося не вперше. Шовковський О.В. раніше проживав в цьому будинку, і знає, як проникнути на територію. Так, 2016 року він з чотирма невідомими чоловіками проник в будинок і сказав моїй матері: “Забирайся звідси, а то ми тебе винесемо!”

Після його візиту з дому зникли цінні речі та документи. Також викрав автомобіль Range Rover Discovery 2015 року.

Мама викликала поліцію, проте Шовковський О.В. зник до її приїзду (ми живемо за містом).

Пізніше через острах кримінальної відповідальності (на той момент Шовковський О.В. був чинним гравцем ФК “Динамо”) він повернув автомобіль.

У квітні 2017 року, також незаконно проникнувши на територію домоволодіння, Шовковський О.В. повторно викрав той же автомобіль, але вже не повернув його.

Варто сказати, саме цей автомобіль він придбав для дочки на виконання договору про витрати на утримання дитини, проте сам же його і забрав.

У зв’язку з цим в школу, на бальні танці, вокал, фортепіано, акторську майстерність і образотворче мистецтво дочку вожу я на своєму автомобілі.

Співмешканка Шовковського О.В. не вперше знімала на відео те, яким чином йому вдається проникнути на територію мого будинку без ключів, і моя мама це знала.

Куди вона це викладала – я не знаю.

Але абсолютно очевидно, що такі дії можуть створювати небезпеку для моєї сім’ї і дочки.

У неділю вони в черговий раз проникли за територію без ключів.

Мама спробувала прогнати її і заборонити в черговий раз знімати без нашого дозволу, однак та вийшла за паркан і продовжила знімати.

Жодних каменів – це була земля з вазонів.

Мама просто злякалася того, що повториться історія з 2016 роком, і використовувала все, що попалося перше під руку, щоб їх прогнати.

Не секрет, що моя мама стpaждає від oнкoлoгічного захворювання. Лікування триває близько двох років, через це вона дуже слабка фізично.

Після випадку з пограбуванням Шовковським 2016 року ми придбали в установленому законом порядку засоби самозахисту. Жодної вoгнeпaльної збpoї в будинку немає.

Знаючи те, що співмешканка захоплюється збpoєю і є разом з Шовковським співвласницею тиру, мама зробила кілька попереджувальних постpiлів в повітря, щоб її прогнати.

На відео, яке Шовковський оприлюднив, видно, що в нього вона не цілилася і не стpiляла.

Таким чином, Шовковський знав, що дочка не хотіла з ним проводити вихідний. Відео почали знімати до того, як він постукав у двері, а значить провокація була свідомою: він знає, що мама пережила 2016 року і може сильно злякатися.

Таке поводження Шовковського вважаю негідним.

При цьому, образ турботливого батька, який Шовковський О.В. створює у мережі шляхом таких провокацій, розвіюється не тільки тим, що викрав машину у своєї дочки, а й тим, як він виконує аліментні зобов’язання.

Згідно з рішенням суду, починаючи з 15 травня 2015 року його зобов’язали виплачувати 1/4 частину всіх видів своїх доходів на утримання дочки. Граючи за ФК “Динамо”, він отримував $ 70 тисяч на місяць.

Паралельно з рішенням суду – підписав договір у присутності Ігоря Суркіса про те, що зобов’язується платити дочці $ 10 тисяч в місяць, а також оплачувати дві відпустки і, як зазначено вище, придбати автомобіль.

Однак Шовковський О.В. сплачує 5 тисяч грн на місяць, показуючи державному виконавцю офіційну зарплату в ФК “Динамо” 18 тисяч грн в період своєї кар’єри, а після її завершення – нулі.

Читайте також: Як мене тільки в школі не обзивали: Джамала розповіла, як над нею знyщалися у школі

Згідно з довідкою виконавця, заборгованість становить більше 870 тис. грн за 2015 рік, матеріалами виконавчого провадження за 2016 рік – близько 850 тис. грн.

При цьому, майже десятком скарг на виконавця він намагається заблокувати будь-які дії виконавця, припинивши примусове стягнення з нього будь-яких коштів.

“Приватбанк” і “ОТП Банк” протизаконно приховують від виконавчої служби інформацію про рух його коштів по рахунках.

Підсумувавши, хочу побажати любителю подвійних стандартів для початку виконати свої зобов’язання перед дочкою”.

You cannot copy content of this page