fbpx

Ексдружина Володимира Остапчука Олена Войченко, яка раніше тільки натякала на причини розлучення з чоловіком, наразі вперше порушила мовчання і розсекретила справжню причину розставання

Володимир Остапчук та Олена Войченко публічно оголосили про розрив ще восени минулого року, проте увага до пари не згасла. Шанувальники телеведучого досі гадають, чому розпався його шлюб. Відповідь на це питання зважилася дати Олена.

Свою версію подій дружина Остапчука озвучила в програмі “Зірковий шлях”. Войченко зізналася, що втомилася терпіти постійні зpади чоловіка. Спочатку Олена прощала Володимира, але потім попросила його піти.

Першу кризу стосунків Остапчуки пережили після Євробачення-2017, де Володимир був ведучим. Саме тоді він відчув шалену популярність і почав зpаджувати.

“Людина мені сказала: “Ні, я хочу змінити своє життя кардинально повністю, піти до іншої людини. Але потім пройшло буквально два тижні і перехотілося, тому що вже цього теж не хочеться. І цього не хочу, і цього не хочу. І тут і Мухаммед пише, може я Мухаммеда хочу? Ну, тобто ось в такому форматі. І в якийсь момент, напевно, все-таки зрозумів, що хочу сім’ю. І на цьому етапі сказала – ок, таке може бути, я таке допускаю, що людина може помилятися, робити помилки”, – говорить Олена.

Войченко пробачила чоловіка, а незабаром дізналася, що вaгітна вдруге. Здавалося, народження сина мало остаточно примирити пару, але Олена дізнається, що Володимир знову зpаджує їй.

“Був момент, коли він залишив мені свій телефон, і в галереї я помітила скажімо так, результати його спілкування з жінками. Які були можливо одноразові, багаторазові, постійні. Тобто були ситуації, я дізналася про це постфактум. Що звичайно просто мене шoкувало”, – зізналася жінка.

Володимир і Олена пoзнайомилися під час навчання в Уманському університеті в 2002 році. Через п’ять років закохані зіграли весілля. З боку здавалося, що у них просто ідеальна сім’я – двоє прекрасних дітей: дочка Емілія і син Еван-Олександр, спільний відпочинок та інші приємності. Соцмережі телеведучого буквально потопали в ніжних знімках з дружиною і дітьми. Тому новина про розставання пари стала для шанувальників повною несподіванкою. Зараз пара проходить шлюборозлучний процес.

https://www.youtube.com/watch?v=WSte_hO-Ukg

За матеріалами – Лайм.

Фото – ілюстративне.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page