fbpx

Ексрадник глави МВС Андрусів витратив близько $350 тисяч на дзвінки в Росію з метою «інформаційної боротьби»

Колишній радник глави Міністерства внутрішніх справ України, керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів повідомив, що мобілізувався в ЗСУ.

“Мобілізувався в ЗСУ. Треба бути там, де вірять і наближають нашу перемогу, а не там, де цього дуже мало”, – написав він у своєму Фейсбук.

Перед тим він вирішив відзвітувати про свою роботу починаючи з часу повномасштабного російського вторгнення і подякував тим, хто допомагав йому коштами.

“Коли я збирав кошти на інформаційну боротьбу, то всі ці кошти йшли на дзвінки в Росію. Всього ми зробили 32 мільйони дзвінків росіянам. З них вони дізнавались правду про війну і не тільки. На це було витрачено близько 350 тисяч доларів, в тому числі багато з вас реально допомогли”, – пояснив колишній радник глави МВС в дописі.

Андрусів ще раз розповів про громадські проєкти, які заснував або до яких долучився.

Сайт “прихисток” – за час його роботи 350 тисяч людей знайшли там тимчасове безплатне житло і міжнародні партнери розглядають цей проект для застосування в себе.

RecreateUA – конкурс архітектурних проєктів відновлених будівель.

Виставки спаленої російської техніки — ця виставка демонструє міць української держави і саме вона зустрічає світових лідерів, поляків — у Варшаві, чехів — у Празі.

Добробат – волонтерська безоплатна робота з розбору завалів, оцінки, складання кошторисів виконано на мільйони гривень. «Ціле село Ягідне відбудовується силами волонтерів, і ще одне таке ж село буде обрано найближчим часом», – наголосив він.

Андрусів сказав, що проєкт «Добробат» намагається знищити голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк.

Зауважимо, що дружина Андрусіва – Галина Янченко, нардепка від “Слуги народу”.

Фото: Правдатут.

07/22/2022

You cannot copy content of this page