fbpx

“Епохальний розвиток”: відомі екстрасенси передрекли хід війни і розповіли що чекатиме на Україну після її завершення

Свій прогноз щодо війни в Україні дали авторитетні астрологи і екстрасенси. Одразу потрібно зазначити, що усі вони солідарні в одному: перемога буде за Україну, а потім – відбудова і небувалий розквіт.

Відомий екстрасенс і астролог Макс Гордєєв передрік, що на багато українських міст все ж чекають непрості часи. Макс каже, що напад на Київ цілком можливий, а Харків і Одеса потерпатимуть найбільше:

“Найбільш вразлива на цей час Одеса. Окупанти не проб’ють її, але постійно намагатимуться це зробити. Тому жителям цього міста треба бути дуже обережними. Росія постарається взяти її змoром, нaлякати населення, закидати рaкетами. Але в цілому Одесу не чекає доля Маріуполя. Також під загрозою знаходиться Харків”.

Але подальші прогнози Макса більш оптимістичні. Він упевнений, що окуповані Росією міста можуть повернутися під контроль України вже до кінця поточного року.

“Почався відлік кінця цієї війни” – Так заявив Макс у нещодавньому своєму інтерв’ю.

Влад Росс також відомий експерт у сфері астрології. Він переконаний, що після перемоги України країну чекає епохальний розвиток.

Влад підтверджує – закінчення війни дуже близько. Він передрікає і те, що через два роки країну нарешті приймуть до Євросоюзу:

“У 2024 році Україну приймуть до Євросоюзу. Тоді ж країна почне відбудовувати те, що було знищено. Це буде епохальний розвиток нашої країни. Вона почне розвиватися як Китай. Навіть поляки нам будуть заздрити”.

А от Валентина Віттрок передрекла печальний кінець верхівці кремля. За її словами дехто з них відправиться на концерт до Кобзона уже до кінця липня.

11,07,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page