fbpx

Фігурант «Батальйону Монако» Вадим Столар дав коментар Суспільному

Фігурант розслідування журналістів «Української правди» Вадим Столар, прокоментував Суспільному своє перебування в Ніцці. Нардеп розповів, що виїхав ще до початку повномасштабного вторгнення. А зараз активно допомагає українцям через свій благодійний фонд, а через фонд Future For Ukraine займається допомогою для ЗСУ, мешканців небезпечних районів та родин учасників бойових дій.

“Ваші питання як раз застали мене у Варшаві на відкритті дитячого хаба Child Hub, який прийматиме до 200 дітей-біженців з України щодня. Я можу розповісти докладніше, якщо вас це цікавить і ви дійсно хочете знати об’єктивну інформацію”, — зауважив Столар.

Коли журналісти суспільного запитали його про свою безпосередню роботу на державу в якості народного депутата, той сказав, що її виконує.

“Сьогодні моє єдине завдання як депутата — об’єднатися навколо держави та Президента, аби разом із усіма українцями допомагати ЗСУ та людям у гарячих точках заради перемоги над ворогом”.

За словами нардепа, фонди, з якими він співпрацює, витратили понад 150 мільйонів гривень на допомогу Україні. Проживання у Ніцці Столар оплачує з власних заощаджень та додав, що сплатив податки в Україні на суму в майже 25 мільйонів гривень.

Фото: detector.media.

08/19/2022

You cannot copy content of this page