fbpx

Фінансовий гороскоп на 2019 рік: хто із знаків зодіаку розбагатіє

Дізнайтеся свій фінансовий гороскоп на 2019 рік: хто із знаків зодіаку розбагатіє

Кому пощастить у фінансах в наступаючому Новому році? Хто із знаків зодіаку стане багатшим, а кому, можливо, доведеться брати в борг, щоб звести кінці з кінцями? Дізнайтеся в грошовому гороскопі на 2019 рік, пише “Сегодня”.

Жовта Свиня підготувала чимало сюрпризів для кожного знаку зодіаку в наступаючому 2019 році. Головна сфера її впливу – це фінанси, розрахунки, борги, накопичення і багатство. Недарма символ року ще називають Свинею-скарбничкою, адже вона ощадлива, розважлива, і як ніхто інший, вміє рахувати гроші. Тому і головний сувенір під ялинку, який допоможе принести фінансову стабільність в Новому 2019 році, – це скарбничка у вигляді свинки.

Отже, яким буде 2019 рік у сфері фінансів для всіх знаків зодіаку? Читайте в нашому прогнозі.

Овен

Представники знаку Овен в 2019 році можуть зітхнути з полегшенням, оскільки Жовта Свиня не омине їх своєю увагою і надасть можливість кар’єрного зльоту і, як наслідок – фінансового успіху. Тож вам не доведеться відчувати потребу. Але все це лише в тому випадку, якщо ви готові наполегливо і натхненно працювати на власне благо.

Телець

У рік Свині працьовиті і наполегливі Тельці не будуть відчувати нестачу в грошах. Господиня року гідно оцінить ваше прагнення до забезпечення власного добробуту та надасть вам можливість непогано заробити. Ваша фінансова стабільність зміцнить стосунки в родині, адже в 2019 році вам більше не доведеться жорстко економити.

Близнюки

Невгамовні і діяльні Близнюки в 2019 році нарешті отримають схвалення і визнання своїх талантів від начальства, а разом з ним – приємний бонус у вигляді підвищення зарплати. До речі, це не єдине джерело фінансових надходжень, яким Земляна Свиня щедро обдарує вас в наступному році. Хоча б раз купіть лотерейний квиток.

Рак

Раків чекає непростий у фінансовому сенсі рік. Тенденція 2019 року така, що якщо у вас спочатку не заладилася якась справу і не принесла бажаного прибутку, її краще залишити і взятися за щось інше. Якщо ви будете пробуксовувати і наполегливо топтатися на місці, грошей це не принесе, а ось сил помітно зменшить. Головне – вірити в себе, і Свиня вас підтримає.

Лев

Девіз 2019 року для Левів: за все доведеться платити. Або розплачуватися. Ваші амбіції зашкалюють, але Свиня не потерпить від вас гордині і при найменшій нагоді покаpає копійкою. В арсеналі неприємностей можуть бути крадіжки або недостача. А тому намагайтеся не демонструвати всім підряд своє фінансове благополуччя і не смітіть грошима.

Діва

Попри всі старання і прагнення Діви заробити, в 2019 році вони ризикують бути недооціненими і ущемленими в зарплаті. Завдяки вашій наполегливості фінансова ситуація може покращитися в другому півріччі. Але будьте обережні, тому що ваші витрати можуть перевищити надходження, наприклад, на організацію відпочинку або профілактику здоров’я.

Терези

У рік Свині цікава ситуація в грошовій сфері спостерігатиметься у представників знаку Терези. З одного боку, високих гонорарів в 2019 році не передбачається, але з іншого – вам буде на все вистачати грошей. Вся справа в ваших запитах, які ви вміло висловлюєте. Вам не доведеться надто економити, але і відкласти якусь значну суму, не вийде.

Скорпіон

У Скорпіонів в наступаючому 2019 році є можливість добре заробити, і відсутність необхідності затягнути пояс, і навіть шикуватимуть грошима, але лише в тому випадку, якщо вони самі цього захочуть. Свиня посприяє просуванню ваших планів, коли побачить ваше прагнення щось робити. Але при найменшому натяку на лінь ви ризикуєте втратити все.

Читайте також:  Гороскоп на 2019 рік: астрологи розповіли, що Жовта Свиня готує знакам Зодіаку

Стрілець

Стрільців чекає стабільний рік у фінансовій сфері. Причому, якщо й небагатий – то все ж стабільний. А якщо ж ви захочете щось змінити і отримати більший прибуток, вам доведеться серйозно попітніти. Свиня не стане платити лише за красиві очі, їй потрібно буде довести свою спроможність і ділову затятість. Остерігайтеся фінансових махінацій.

Козеріг

Козероги зустрінуть врешті непоганий і фінансовий рік. Причому, доходи очікуються з додаткових джерел. Вам можуть повернути старий борг або ж ви отримаєте відчутні дивіденди. Але будьте готові до пристойних витрат в рік Свині, оскільки вам захочеться вкласти чималі кошти в благоустрій будинку та сімейні потреби.

Водолій

Представники знаку Водолій скільки зароблять в 2019 році, стільки ж і витратять. Вийти в плюси ніяк не вийде, весь час буде виникати якась кaтaстрофічна потреба в грошах. Але Свиня не залишить вас без допомоги в скрутну хвилину і надасть можливість покрити витрати за рахунок безвідсоткових позичок або ж позичених грошей у заможних друзів.

Риби

Фінансовій стабільності Риб в 2019 році можуть позаздрити оточуючі. Хоча нічого надприродного в вашому гаманці не з’явиться. Але ось можливість придбати все необхідне буде. А також бажання поділитися з тими, хто має гостру потребу в грошах. Будьте обережні, даючи гроші в борг, ви ризикуєте розлучитися зі своїм фінансовим везінням.

Опубліковано 27 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page