fbpx

Фінансовий гороскоп на тиждень з 12 по 18 листопада для всіх знаків Зодіаку

Ймовірно, на цьому тижні деякі Знаки Зодіаку зможуть позбутися від боргів і грошових труднощів і нарешті наблизяться до своєї заповітної мети. Переконатися в цьому вам допоможе щотижневий фінансовий гороскоп.

Овен Завдяки посиленому впливу Марса, до 16 листопада Овни можуть сміливо здійснювати дорогі покупки, оскільки витрати ніяк не позначаться на бюджеті. Однак вже до кінця тижня варто затягнути пасок, адже з цього моменту їх покровитель буде ослаблений. В кінці тижня Овнам варто розраховувати тільки на свої сили, тому, бажаючи збільшити свій дохід, необхідно розраховувати все заздалегідь. Не варто перебільшувати свої можливості, важка робота лише спустошить енергетичний запас.

Читайте також: Вже вкотре він бuв її нещадно. І знов вона тікатиме, і знов пробачить

Телець З 16 по 18 листопада Місяць буде сильніше в сузір’ї Риб. В цей час Тельці можуть відчути емоційний і фізичний підйом, що можна сміливо використовувати для досягнення заповітних цілей. До п’ятниці, 16 листопада, антагоніст Марс буде сильним, а його вплив може підштовхнути Тельців на бездумні розтрати. Вирушаючи в магазин в ці дні, варто заздалегідь планувати покупки, інакше витратити доведеться набагато більше, ніж хотілося б.

Близнюки Протягом тижня фінансове становище Близнюків може погіршитися, а станеться це через вплив Нептуна. Негативний вплив антагоніста може привести до зниження продуктивності, через що виконувати звичну роботу буде складніше. Заповнити енергетичний запас буде складніше, і для цього необхідно знайти додаткові джерела сили. У вихідні можна розслабитися і відвідати магазини.

Рaк 12 і 13 листопада Рaкам слід бути напоготові: в цей час Місяць, їх покровителька, буде слабкою в сузір’ї Козерога, через що можуть виникнути конфлікти на роботі. У цей час необхідно управляти своїми емоціями, так як відсутність стриманості і агресивність можуть стати причиною для догани. Незважаючи на проблеми в першій половині тижня, в прийдешні сім днів у важкі хвилини можна розраховувати на підтримку Юпітера. Завдяки позитивному впливу цієї планети Рaки зможуть знайти нове джерело заробітку і вже скоро значно примножити свій дохід.

Лев Левам слід заздалегідь розпланувати свої дії на наступний тиждень, так як їх союзник Марс буде сильний лише до 16 листопада. Вже з цього моменту варто бути обережніше, тому що ймовірність непередбачених витрат занадто велика. В кінці тижня необхідно проявити пильність: гороскоп обіцяє Левам зустріч з людиною, яка спробує потрапити в коло довіри, щоб отримати свій зиск. У цьому випадку представники Знака Лев ризикують опинитися жертвою шахрая.

Діва Юпітер – головний ворог на цьому тижні. Через його згубного впливу Діви ризикують втратити все, що було зароблено важкою працею. В цей час краще не проводити фінансові операції, не вкладати гроші в цінні папери і не грати в лотерею, так як ці дії принесуть лише збитки. На цьому тижні Діви можуть витратити гроші з користю, наприклад, відвідати салон краси. Завдяки позитивному впливу Венери новий образ буде відповідати очікуванням, а гроші будуть витрачені не даремно.

Терези Позитивний вплив Сатурна посприяє якісному виконанню робочих обов’язків. Проявивши себе, Терези зможуть привернути увагу начальства в позитивному ключі, що згодом обіцяє грошову винагороду. Однак їх планета-антагоніст Юпітер досі перебуває в посиленіц позиції, тому не варто проявляти довірливість до людей, які обіцяють легкі заробітки. Бажання отримати все і відразу може обернутися фінансовими втратами.

Скорпіон На початку тижня Скорпіони будуть перебувати під захистом Марса, і в цей час потрібно використовувати будь-яку можливість, яка допоможе примножити сімейний бюджет. Старання і завзятість допоможуть Скорпіонам зарекомендувати себе з хорошого боку, що може стати приводом для підвищення зарплати. У другій половині тижня Місяць зробить негативний вплив на фінансову сферу життя Скорпіонів, через що можуть виникнути непередбачені витрати. Ймовірно, хтось із близького оточення нагадає про старі борги, які доведеться повернути негайно.

Стрілець Юпітер підкаже Стрільцям, як вирішити проблеми, що стосуються роботи і фінансів. Ідеї ​​можуть прийти в голову раптово, можливо, навіть уві сні або в розмовах з приятелями. В кінці тижня астрологи не рекомендують займатися питаннями про продаж і купівлю нерухомості. Через сильний вплив Місяця можна стати жертвою несумлінного агента, який захоче нажитися за рахунок Стрільців.

Козеріг На майбутньому тижні Козерогам не варто чекати грандіозних успіхів, так як в цьому випадку Юпітер і Нептун завадять домогтися поставлених цілей. У цей час не варто приступати до нових починань, а замість цього слід вирішити вже розпочаті справи, а також позбутися від боргів і оплатити комунальні рахунки. З 12 по 18 листопада бажано відвідувати магазини тільки в разі потреби, а решту грошей вкласти в надійний проект. Якщо удача буде на боці Козерогів, то вже скоро можна на довго забути про фінансові труднощі.

Водолій Сатурн протегує Водоліям до кінця тижня, але в рішенні матеріальних питань слід покладатися не тільки на його допомогу, але і підказки інтуїції. Таким чином Водолії зможуть зберегти свій бюджет цілим, а, можливо, і отримати доходи. На цьому тижні астрологи радять пошукати інші джерела заробітку, крім роботи. Вкладення коштів у цінні папери може бути вдалим, але варто продумати всі варіанти, щоб ризики не потягли за собою негативний результат.

Риби На цьому тижні Рибам необхідно правильно розставити пріоритети, оскільки домашні і робочі проблеми можуть постійно переплітатися між собою, через що вирішити накопичені справи буде ще складніше. Прийдешній тиждень не обіцяє змін у фінансовій сфері в життя. Однак завдяки позитивному впливу Місяця Риби можуть отримати несподіваний прибуток або новину про великому спадщину. Не варто втрачати голову від раптових грошей, інакше навряд чи вийде витратити їх з користю.

Джерело

You cannot copy content of this page