fbpx

Фонд «Повернись живим» передав Силам ППО 15 нових пікапів

15 нових Nissan Navara 2,5 D 4×4 XE Double CAB MT, вартістю 29 900 євро кожен, передані Фондом «Повернись живим» силам ППО (5 шт) і ще 10 пікапів із неї так само отримає Протиповітряна оборона.

«Нагадаємо, «Повернись живим» придбав у цій партії всього 52 Nissan Navara 2,5 D 4×4 XE Double CAB MT, загальною вартістю 1 554 800 євро. 15 із них уже в Україні. Прибуття решти очікуємо найближчим часом», – повідомили в Фонді.

В Фонді переконані, що мобільність військ — одна з запорук їхньої ефективної роботи. І саме тому вони закуповують нові, а не вживані, автівки.

«Ми хочемо, — каже керівник нашого військового відділу Андрій Римарук, — щоб бійці були максимально впевненими у машинах. Новий пікап має значно менше шансів зламатися — відтак, хлопці й дівчата, як і годиться, матимуть змогу думати про виконання задачі, про збереження власного життя, а не про те, що робити, якщо автівка поламалася прямо під час обстрілу».

Після отримання решти пікапів із цієї партії, Фонд продовжить закуповувати авта для мобільних вогневих груп та інших дієвих підрозділів.

Фонд дякує всім та кожному за допомогу, бо їхня системна робота можлива завдяки вашій підтримці.

Фото:  «Повернись живим».

06/13/2022

You cannot copy content of this page