fbpx

ФСБ була настільки впевнена у падінні України, що вже знайшло житло у Києві – Wаshington Рost

Wаshington Рost провело власне розслідування під назвою “5 речей, які вам потрібно знати про провали російської розвідки перед вторгненням в Україну”.

Там воно зазначило, що співробітники ВСБ росії були настільки впевнені у швидкому падінні України, що в останні дні перед вторгненням облаштовували житло у Києві.

“Співробітники ФСБ були настільки впевнені, що захоплять владу у Києві, що останні дні перед війною витратили на облаштування житла у столиці. У повідомленнях, перехоплених українськими спецслужбами, йдеться, що співробітники ФСБ запитували у колег подробиці про квартири та інші місця, які вони можуть використовувати як конспіративні квартири, житлові приміщення або бази для операцій”.

Виявляється, що навіть після наказу інформаторам покинути Київ, ті залишили ключі від своїх будинків для російських оперативників, які планували прибути.

Зазначається, що путін значно розширив чисельність співробітників ФСБ, які займалися питанням України у 6 разів! Наприклад в 2019 його збільшили на 30 співробітників, а перед вторгненням до 160.

Були певні команди ФСБ, за якими закріплювалися регіони України з мережею сплячих агентів усередині України.

Видання наголошує, що саме ФСБ переконувала чиновників у Москві, що українське керівництво швидко втече чи здасться.

У західній розвідці стверджують, що ФСБ або не розуміла, що Україна чинитиме опір, або розуміла, і брехала, бо боялася реакції путіна.

Фото: УНІАН.

08/19/2022

You cannot copy content of this page