fbpx

Галиночка у мене найкраща у світі дівчинка, моя донечка, хоч і невістка. Але дивлюсь на неї і бачу, що робить помилку велику. а як підступитись, як підказати, аби ворогом не стати, не розумію. Справа в тому, що Галиночка щось зовсім себе запустила. Говорить, що вона не має на це часу, адже в неї на руках дитина. Все так, але ж є одне вагоме таке “але”

Галиночка у мене найкраща у світі дівчинка, моя донечка, хоч і невістка. Але дивлюсь на неї і бачу, що робить помилку велику. а як підступитись, як підказати, аби ворогом не стати, не розумію. Справа в тому, що Галиночка щось зовсім себе запустила. Говорить, що вона не має на це часу, адже в неї на руках дитина. Все так, але ж є одне вагоме таке “але”.

Якщо раніше це могло бути виправданням, то тепер викликає подив. Онук ходить до дитячого садка, а невістка змінюватись не збирається. Син поки що на цю тему нічого не говорить, але я бачу, що йому ситуація, що склалася, не подобається. Колись я сама йому робила зауваження, щоби не чіпав дружину, але зараз я на його боці.

Галиночці синок дався важко, тоді нам було уже було не до зовнішності. Ну а потім малий капризуля з’явився, то вже ж молодій матері немає часу перед дзеркалом хвостом крутити, виспатися б нормально.

Я забирала онука на прогулянку, щоб невістка могла нормально у вбиральню сходити, але вона воліла цю годину-другу поспати. І цей її вибір я також розуміла.

Навіть сина осікала, коли він пробував щось казати. Тоді явно був не той момент, щоб вона між сном та доглядом за собою обрала другий варіант. Всьому свій час.

Проте, онук ріс, а невістка до перукарні, чи на манікюр не поспішала. Ніхто не каже, що вона мала клацнути пальцями і миттєво змінитись, але ж у нас проблем із фінансами не було, вона могла і гардероб змінити і в салон сходити.

Як на неї вплинути, я не знаю. Вже і подарунки дарувала відповідні, і свою допомогу пропонувала – даремно. Жаль буде, якщо розлучаться, та ще й через таке. а от як вплинути на неї просто не знаю.

14,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page