fbpx

Ганьба напередодні весілля: наречена жoрстоко підставила нареченого і гостей

Неприємний інцидент стався з нареченою на ім’я Сьюзен в Канаді. Дівчина скасувала весілля через відмову гостей скинутися по 1,5 тисячі доларів. Повідомляє Сьогодні

Канадка кілька років планувала весілля мрії і марила побути “Кардашьян хоча б один день”, про що написала на своєму Facebook. Заради цього вона і її молодий чоловік довго відкладали гроші і зібрали 15 тисяч доларів.

Читайте також: Як впливає на сина любляча мати? Про дивовижний зв’язок між матір’ю і сином

Однак ця сума здалася дівчині недостатньою для організації урочистості, і вона вирішила витратити на нього 60 тисяч доларів. Щоб окупити церемонію, вона попросила всіх запрошених вручити їй 1,5 тисячі доларів в якості подарунка.

Більшість гостей відмовилися виконати її прохання, і Сьюзен оголосила про скасування урочистості за чотири дні. Також вона заявила, що вона розлучилася з нареченим, який називав її плани божевільними і пропонував провести скромну церемонію і посварилась з усіма подругами, які просили її дотримуватися бюджету і хотіли повернути гроші назад. Сьюзен відмовилася, пояснивши, що це компенсація за її страждання.

Найближчі два місяці дівчина планує провести, подорожуючи Південною Африкою, “вивчаючи свою душу і позбавляючись від токсичної енергії моїх друзів і родини, яким, я думала, я можу довіряти”. Вона видалила свою сторінку в соціальній мережі, щоб не спілкуватися з ” людьми, які зрадили її”.

You cannot copy content of this page