fbpx

Генерал-майор Дмитро Марченко розповів, хто здавав координати розміщення військ та пересування техніке на початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну

Здавали ворогові за гроші пересування військ, розміщення частин та точні координати. Хто ці люди, та що їх мотивувало? Про це розповів генерал-майор Дмитро Марченко у своєму інтерв’ю виданню Gazeta.ua.

Так, за словами генерал-майора на початку широкомасштабного вторгненя у Миколаєві зрадниками ставали деякі місцеві. Нагадаємо, що генерал-майор Дмитро Марченко керував обороною Миколаєва на початку широкомасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Цитуємо:

“Ми ловили таких зрадників. Коли почалася оборона Миколаєва, прийняли рішення розкидати всі військові частини по місту. Буквально на другий день та сторона знала точні координати цих місць.

Були навіть такі працівники медичних закладів, які розпитували порaнених, які підрозділи де стояли, скільки загuблих, яке мали озбрoєння. І передавали інформацію. Росіяни були обізнані щодо переміщення військ по місту. Таких людей виявили спецоргани – ГУР, СБУ, прокуратура. Я брав участь, коли підловили одного керівника районної прокуратури Миколаєва.

Ми спеціально змінили паролі, щоб зрозуміти, це він їх передає чи ні. Буквально за пів години ці паролі були переслані в Крим для спецпідрозділу “Вагнера”.

Також генерал-майор наголосив, що зрадником може бути як звичайний санітар, так і держслужбовець.

“Жодного ідейного чоловіка чи жінки серед них немає. Це все через гроші. Там були зйомні квартири, де залишали гроші. А та людина, що надавала інформацію, забирала їх. Це банальне гниле людcьке нyтро”.

10,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page