fbpx

Глава МЗС Латвії потролив Захарову словами путіна через борщ

Глава МЗС Латвії Едгар Ринкевичс процитував глузливу фразу путіна у відповідь на критику представниці МЗС РФ Марії Захарової щодо визнання українського борщу спадщиною ЮНЕСКО.

Про це, як пише “Європейська правда”, він написав у Twitter.

«Нравится не нравится – терпи моя красавица», – написав він і додав посилання на твітер Марії Захарової з обуренням щодо борщу.

Цю фразу 7 лютого, перед повномасштабним вторгненням в Україну, президент росії путін адресував до Зеленського стосовно виконання Мінських угод щодо врегулювання війни на Донбасі.

“У Києві то кажуть, що будуть виконувати (Мінські угоди. – Ред.), то кажуть, що це зруйнує їхню країну. І президент (України. – Ред.) чинний нещодавно заявив, що йому жоден пункт не подобається з цих Мінських угод. Ну, подобається, не подобається – терпи, моя красуне. (російською: “нравится, не нравится – терпи, моя красавица”. – Ред.). Треба виконувати. Інакше ніяк”, – сказав він.

1 липня культуру приготування українського борщу внесли до переліку об’єктів нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Захарова розкритикувала цей крок, за яким вона знову побачила нaціоналістів, які “ненaвидять все російське” і вже не в Україні, а по цілому світу.

Фото: telegraf.com.ua.

07/02/2022

You cannot copy content of this page