fbpx

Годую всю сім’ю, працюючи на трьох ставках, а чоловік захотів машину. Брати кредит?

Мені 34 роки, одружена, виховуємо двох діток. Працюю вчителькою в школі, веду класне керівництво і творчий гурток, а вечорами займаюся репетиторством. Якщо чесно, світу білого не бачу, добре, що хоч діти завжди на очах і поки виходить їх контролювати.

А ось з чоловіком зовсім біда, він у мене якийсь непристосований до життя. Навчався на інженера, але за фахом не працює, все життя мріє про власний бізнес. Але, на жаль, за що б він не брався, толку ніякого. Він і гриби вирощував, і косметикою торгував, навіть працював тамадою на весіллях. А зараз у нього нова ідея – купити машину і зайнятися доставкою їжі і товарів додому. Каже, що зараз це дуже прибутково, карантин не скоро відступить, а за цей час люди звикнуть користуватися послугами доставки.

Ось тільки грошей на машину у нас немає і доведеться взяти кредит, причому, на моє ім’я, бо ж чоловік офіційно ніде не працює.

Ось я сиджу і голову ламаю – чи варто мені вплутуватися в цю авантюру і заганяти сім’ю у фінансові зобов’язання? І чоловіка підтримати хочеться, і якось страшнувато – раптом знову нічого не вийде.

Можливо, ви допоможете мені порадою?

Світлана, 31 рік.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page