fbpx

Години успіху по Знаку Зодіаку: який час доби для вас найвдаліший

Астрологи вважають, що у кожного Знаку Зодіаку є особливі години успіху. У певний час доби будь-які справи для вас будуть більш вдалими. Знаючи, що це за час, можна істотно підвищити свою продуктивність.

Представникам будь-якого Знака Зодіаку необхідно бути готовими до використання важкої артилерії в несприятливі години дня. Замови на щастя й удачу допоможуть вирішити важкі ситуації і направити всі свої сили в потрібне русло.

Стихія Води: Рак, Скорпіон, Риби

Стихія Води наділяє представників цих Знаків спокоєм і розсудливістю. На думку астрологів, найкращими часовими відрізками будь-якого дня для представників стихії Води є періоди з 4 години ранку до 10 ранку, а також з 21-ї години вечора до півночі. В цей час Ракам, Скорпіонам і Рибам легше приймати важливі рішення, планувати день, генерувати ідеї.

Рибам в цей час краще займатися плануванням і легкими домашніми справами. Можна сміливо готуватися до роботи, збиратися в подорож, обмірковувати якесь доленосне рішення.

Скорпіонам рано вранці та пізно ввечері найлегше вигравати будь-які суперечки, знаходити оригінальні способи вирішення будь-яких проблем.

Раки вранці і ввечері володіють найкращою харизмою. Саме в ці години їм найпростіше заводити нові знайомства. Увечері Раки притягують людей своєю винятковою чарівністю. Вранці особливе враження на людей справляє доброта Раків.

Стихія Повітря: Близнюки, Терези, Водолій

Люди стихії Повітря товариські, динамічні і харизматичні. Їх час починається приблизно в 12-13 годин дня, а закінчується близько 22-23 години вечора. За ці десять або трохи більше годин їм потрібно встигнути вирішити всі свої справи. В будь-який інший час можна сміливо користуватися методикою холотропного дихання для позбавлення від неприємностей і поганого настрою.

Водолій – Знак творчості і польоту думки. Ці люди вміють справляти враження на своїх колег і друзів, привносячи якісь нові ідеї в загальну справу. З полудня до вечора Водолії наділені високою кмітливістю і чарівністю.

Близнюкам післяполуденний час дає найбільшу удачу в поїздках, спілкуванні. Цим людям значно простіше сприймати будь-які зміни. Також у них з’являється творчий настрій.

Терезам в зазначені години найпростіше працювати, здійснювати покупки і знайомитися з новими людьми. Також Терезам в цей час легко займатися домашніми справами, вихованням дітей, улюбленим хобі.

Стихія Вогню: Овен, Лев, Стрілець

Представники стихії Вогню володіють неймовірними запасами енергії. Вони розвинені ментально і фізично практично в однаковій мірі. Їх час сили – глибока ніч з півночі до 5 ранку, а також обідній час з 12 до 14 годин дня. У ці тимчасові відрізки їм найпростіше приймати непрості рішення і змушувати себе починати щось робити.

Овни найчастіше люблять нічний спосіб життя. У цей час їм посміхається удача практично у всіх напрямках. Їм найпростіше займатися творчими справами, монотонною роботою. Фізичні навантаження найкраще залишати на обідній час.

Левам вночі і в обід найпростіше займатися справами, які стоять на першому місці за важливістю. Ними не завжди хочеться займатися, але в години успіху вони стануть ідеальним способом провести час з користю. У цей час у Левів відмінний настрій.

Стрільцям з півночі до 5 ранку і в обід потрібно якомога більше часу присвячувати собі. Ці люди отримують від зірок найбільшу кількість енергії вночі, тому їм хочеться кудись йти або їхати, спілкуватися з людьми і шукати пригоди.

Стихія Землі: Телець, Діва, Козеріг

Стихія Землі активізується зазвичай близько 8 годин ранку і продовжує бути активною приблизно до 18 години. Саме в цей проміжок часу Дівам, Козерогам і Тельцям необхідно займатися основною роботою.

У Дів днем ​​найбільш гостра інтуїція, підвищена стресостійкість, високе бажання працювати. Також Діви найбільш активні фізично і володіють особливою мотивацією.

Козерогам з ранку і до вечора простіше виконувати домашні справи, будувати плани на майбутнє. У цей час їм вдається зробити набагато більше, ніж за найпродуктивніший вечір. Козероги – це денні люди, у яких абсолютно всі показники максимальні з моменту сходу і до заходу Сонця.

Тельці вдень ​​найпривабливіші для протилежної статі. Вдень їм найкраще працювати з кимось пліч-о-пліч, займатися вирішенням домашніх справ, здійснювати покупки. Їх супроводжує удача практично у всьому.

You cannot copy content of this page