fbpx

“Голос країни” для “Пташки”. Що відповіла захисниця на пропозицію участі у вокальному шоу

Катерина Поліщук, парамедик  з позивним “Пташка”, яка зовсім нещодавно повернулася з ворожого полону, підкорила українців своїм співом у підвалах “Азовсталі”.

А нещодавно стало відомо про те, що продюсер вокального шоу “Голос країни” Володимир Завадюк запросив дівчину до участі у вокальному шоу.

Цитуємо:.

“Для нас, для команди і для мене, продюсера “Голосу країни” величезна честь запросити тебе, Пташко, виступити у головному вокальному проєкті нашої країни.

Адже голос надихає, адже пісня – наша ДНК, адже ми співаємо для того, щоб далі жити і боротися. Крім того, в “Голосі країни” ми збираємо гроші для допомоги ЗСУ”.

Проте, чи візьме “Пташка” участь у шоу. наразі не відомо, адже чіткої відповіді на пропозицію продюсера вона поки не дала. “Пташка” зазначила, що наразі для неї найважливішим є повернення з полону українських захисників, її побратимів.

“Пташка” відповіла так:

“Думаю, тут має бути трохи присутня інтрига. Це треба буде дивитися по моєму стану та по моєму місцю перебування. Залежно, знову ж таки, від геополітичної ситуації в країні. В першу чергу для мене це повернення хлопців. Тому, будемо дивитись”.

18,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page