fbpx

Головне, не бійтеся випробувати долю! Коли я залишилась геть одна, щастя постукало в двері

Даремно ви не вірите в Інтернет і в любов, яку там можна зустріти! Це таке чудо, що слів не вистачає розповісти! У минулому році в Новий рік я залишилася зовсім одна. Так вийшло. Не встигла ні з ким домовитися, а напередодні ще й з кавалером своїм посварилася дуже серйозно, з подругами відмовилася зустрічати, навіть батьки поїхали на свята. Ось і сиділа в новорічну ніч одна з комп’ютером і шампанським.

Туга була смeртна, сльози ковтала разом з шампанським. Я намагалася бродити по Інтернету, заходила в різні чати, але якось все було не те. Дивний народ веселився сам по собі. Потім взяла і поставила в пошук в ICQ своє улюблене ім’я – Ден, Денис. Ой, скільки відразу видало варіантів, але, напевно, рука долі – я вибрала трьох, які в цей момент були в «асьці», привіталася, привітала з Новим роком.

Відгукнулися всі троє, а один з них виявився теж з мого міста, і теж на самоті зустрічав Новий рік. Слово за слово, ми розговорилися з ним, обмінялися фотографіями, зідзвонювалися і довго розмовляли по телефону. Треба ж так статися, що дві самотніх людини в такому величезному місті знайшли один одного в новорічну ніч. Це як в казці!

Не наговорившись по телефону, ми з Деном вирішили зустрітися, прямо в цю ніч! Ми довго гуляли, кудись заходили грітися, проговорили до ранку, ненадовго розлучилися і знову зустрілися. А потім ми посварилися через якусь дрібницю. І якщо я пережила сварку зі своїм колишнім другом майже спокійно, то тут відчула таку втрату, що перша почала миритися.

Читайте також: – В неї ж грyди замалі? Може, шарфиком прикриємо? Свекруха з усіх сил псувала весілля, а потім і життя

Ми з Деником зустрічалися весь цей рік, разом їздили відпочивати, проводили разом увесь вільний час. Потім мій Ден говорив, що полюбив мене з перших звуків мого голосу. А я навіть не намагалася зрозуміти, коли полюбила його – мені здавалося, що він був завжди в моєму житті! Ми зустрічаємося кожен день, знаємо один про одного все-все, віримо один одному і розуміємо обидва, що це доля, яка нам подарувала казку в новорічну ніч.

Я зараз дуже щаслива – в суботу наше весілля! І цей Новий рік ми будемо зустрічати удвох, у весільній подорожі. Кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його і проживеш? Вірте в це! Я тепер точно вірю! Адже прожила ж я весь рік так, як зустріла, радісно і незвично! А в Інтернет ми давно вже не заходимо – у нас реальне життя цікаве. Тільки спасибі Інтернету за мого Деніка, інакше б ми ніколи не зустрілися. Я і вам бажаю щастя! Головне, не бійтеся випробувати долю, тоді і вам пощастить обов’язково!

Віка С.

Джерело

You cannot copy content of this page