fbpx

Головне за 1 липня: ракетний удар по Одещині, Урсула фон дер Ляйєн виступила у ВР, українцям полегшили імпорт гуманітарної допомоги з ЄС

Українські воїни успішно та грамотно відбили спробу ворога провести розвідку боєм у напрямку Лисичанського желатинового заводу. Окупанти відступили колишні позиції – Генштаб.

Росія втратила понад 30 000 солдатів в Україні. Понад 90 000 загарбників поранено. Дуже багато зниклих безвісти. Щоб не виплачувати компенсації сім’ям, російське військове керівництво навмисно видає загиблих за «безвісти зниклих», повідомив Олексій Рєзніков. путін красномовно бреше не тільки всьому світу, а й своєму народові.

Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн виступила у Верховній Раді зі словами підтримки України. Такі дії Президента Єврокомісії начебто натякають нам, що після кандидатства, не за горами і членство України в ЄС. Для цього, звичайно, країні потрібні швидкі та якісні реформи багатьох галузей. Закочуємо рукави!

Без мита та ПДВ: Євросоюз полегшив українцям імпорт гуманітарної допомоги.

Єврокомісія запропонувала виділити Україні перший транш екстреної макрофінансової допомоги у розмірі 1 млрд євро.

– Внаслідок ракетного удару по Сергіївці Білгород-Дністровського району Одеської області загинула 21 особа. Зруйнований житловий будинок та турбаза. Усіх причетних до цієї трагедії вже почали ідентифікувати.

Новим командиром військ НАТО в Європі став генерал Крістофер Каволі, який «спеціалізується» на росії. Це означає, що НАТО реально готується до протидії путіну.

У Криму окупанти ховають Керченський міст за димовою завісою. На півострові напружилися, а українці в очікуванні нового «жесту доброї волі» від Росії. Даємо їм шанс добровільно покинути острів, поки нам не дали більше зброї.

Взято з Телеграму Антона Геращенка.

Фото: Телеграм Igor Zakharenko.

07/01/2022

You cannot copy content of this page