fbpx

Головні кольори удачі, достатку і везіння в новому 2019 році

У Нового року є незмінні традиції, які кожен з нас намагається дотримуватися. Прикрашаємо ялинку, прикрашаємо свій будинок, накриваємо святковий стіл і, звичайно ж, вибираємо святкове вбрання. Ці атрибути новорічного свята можуть змінюватися в залежності від того, хто з тварин, згідно з китайським гороскопом, буде символом прийдешнього року. Джерело

2019 рік пройде під знаком Жовтої Земляний Свині. Він завершує 12-тирічний круговий цикл, а це значить, що святкування повинно пройти з розмахом, при цьому всі вимоги Свині повинні бути дотримані.

За легендою, тим, хто вгодить цій тварині в новорічну ніч, всі 365 днів буде супроводжувати фінансова удача. Так в чому ж зустрічати Новий 2019 рік, щоб свинка залишилася задоволена?

Модні тенденції вечірніх нарядів для зустрічі Нового року
Перш за все, потрібно визначитися, в якому кольорі зустрічати 2019 рік. Ключові слова в назві символу нового року – «жовта» і «земляна». Отже, саме таким відтінкам і потрібно віддати перевагу. У тренді – природна колірна гамма, до якої відносяться:

Читайте також: У ГОСПОДА НА ВСЕ Є ПРИЧИНИ: ТОГО ВЕЧОРА Я БУЛА ОСОБЛИВО РОЗДРАТОВАНА, ЗДАВАЛОСЯ, ЩО ОДНІЄЇ МИТІ ЗНЕНAВUДІЛА ЦІЛИЙ СВІТ

коричневий;

зелений;

жовтий.

Модні стилісти рекомендують трендовий відтінок жовтого «пряна гірчиця». Це чудовий, насичений і екзотичний колір, який додає яскравого новорічного образу шик і харизму. Також відмінною альтернативою жовтому стане золотий, який зробить жінку зіркою новорічної вечірки. Можна зупинити свій вибір на червоному, синьому, фіолетовому або помаранчевому. Завжди в тренді нюдові відтінки, а також класична ахроматика: білий, сірий і чорний.

Однак вибираючи сукню в такій колірній гамі, пам’ятайте про те, що природні відтінки потрібно використовувати в ансамблі хоча б у вигляді акцентів.

Новорічне вбрання повине бути шикарним, причому мова йде не тільки про плаття. Ви можете вибрати стильний комбінезон, трендові брючки і навіть модні шортики, головне, щоб кожна деталь новорічного сету була продумана.

У чому зустрічати Новий рік?

Прекрасним вибором для зустрічі Нового 2019 року стане вечірнє плаття з пишною спідницею, довжина якої може варіюватися в залежності від ситуації. Так, на торжество в ресторані можна сміливо вдягати сукні-максі з довгим шлейфом, в якому ви будете нагадувати принцесу з казки. Пам’ятайте, що в пріоритеті жовтий колір, але можуть використовуватися і інші відтінки, про які говорилося вище.

Для домашньої вечірки більш доречним буде чарівне платтячко бебі-долл, А-силуету, з багатошаровими спідницями.

Маленьке чорне плаття в стилі Коко Шанель краще відкласти для інших випадків, але якщо вам шалено подобаються і колір, і фасон, то постарайтеся підібрати модель з чорного оксамиту або гіпюру, розшиту золотими нитками на плечах, подолі, у зони дeкoльте. Золоті прикраси зроблять образ гармонійним і завершеним.

У чому ще можна зустрічати 2019 рік Свині? Жінки, які прагнуть завжди бути в тренді, але при цьому понад усе цінують комфорт, можуть спеціально для цього приводу придбати комбінезон. Звичайно, не джинсовий. Річ має виглядати дорого, тому кращими фактурами повинні стати:

шовк;

шифон;

парча;

шкіра.

Комбінезон може бути як однотонним, так і з принтом. Найпопулярніші орнаменти – рослинний і квітковий. А ось від хижого анімалістичного принта краще відмовитися.

Відмінно буде виглядати яскраво-жовта шифонова модель з широкими прозорими штанинами і романтичною вишивкою. Креативним дівчатам, які люблять бути в центрі уваги, підійде обтягуючий шкіряний комбінезон. Яскраві блискучі аксесуари доповнять образ.

Альтернативою комбінезону можуть бути брюки. Для урочистого заходу кращим варіантом стануть палаццо. При цьому потрібно врахувати, що ця річ самодостатня і повинна стати головною деталлю образу, тому верх можна підібрати більш спокійний. Добре буде виглядати з широкими брюками, наприклад, кроп-топ контрастного відтінку. Високий каблук обов’язковий.

Для неформального заходу можна використовувати укорочені обтягуючі світлі або червоні брючки. Міксувати їх можна з принтованними туніками, яскравими топами з блискучим декором, романтичними блузами з хвильками і рюшами або навіть зі звичайною футболкою.

Гарячий тренд 2019 року – пишні елементи в одязі. Це не тільки спідниця, а й рукав. Пишні ліхтарики або рукава з об’ємними хвильками виглядають святково і нарядно. Актуальні асиметричні моделі суконь і блуз, в яких пишний декор прикрашає тільки одне плече, інше ж залишається відкритим. При цьому потрібно пам’ятати про те, що чим пишніше рукав, тим спокійніше і легше повинен бути низ виробу. В іншому випадку наряд буде виглядати незграбним і важким.

Безпрограшний варіант для зустрічі Нового року – біла блузка. Щоб не викликати асоціації з вчителькою або секретаркою, шукайте небанальну модель складного крою, прикрашену дорогим декором – мереживними або прозорими шифоновими вставками, з оригінальним сміливим дeкoльте. Одягти таку ефектну річ можна з чорними шкіряними шортами або брюками, червоною спідницею-олівцем, довгою спідницею з високим розрізом.

You cannot copy content of this page