X

Головній героїні фільму «Зіта і Гіта» цьогоріч 72. Ось, як змінили її роки

Головній героїні фільму «Зіта і Гіта» цьогоріч 72. Ось, як змінили її роки.

Фільм «Зіта і Гіта» увійшов до п’ятірки лідерів прокату тих років, його подивилися більше п’ятдесяти мільйонів глядачів.

Публіці відразу полюбилася актриса-красуня Хема Маліні. Її персонажі у фільмах, це звичайні і, часом, не надто жасливі дівчата, що називається, з народу.

Тим часом, наші глядачі не знали, що сама актриса народилася в дуже багатій і шанованій індійської сім’ї: батько власник великої компанії, а мама успішний кінопродюсер. З дитинства отримала блискучу освіту, в тому числі і творчу: спів, танці, акторська майстерність. Їй пророкували велике майбутнє, і за індійськими мірками, вона була дуже завидною нареченою, якій покладався відповідний по статусу наречений. І батьки швидко його підібрали.

Після вибору нареченого, молоді мали побратися, але батьки, і сама наречена, вирішили відкласти весілля на кілька років, щоб Хема могла завершити свою успішну кінокар’єру. Адже вік індійських актрис недовгий, тільки до 25-28 років вони могли розраховувати на романтичні ролі, а пізніше наступало амплуа «мамочок і тіточок», серед яких була висока конкуренція.

Так сталося, що на зйомках картини «Зіта і Гіта» актриса без пам’яті закохалася в свого партнера по знімальному майданчику. Це був, уже відомий в ті роки, індійський кіноактор Дхара Сингх, який знімається під псевдонімом Дхармендра.

Дхара був на 13 років старше, мав дружину і чотирьох дітей. За сюжетом фільму, у них була любов, і Хемі було дуже легко грати цю роль. Як виявилося, почуття були взаємними.

Коли закохані вже не могли приховувати свої почуття, почалось щось неймовірне. За індійським законам Дхара не міг одружитись на Хемі, поки його дружина не погодиться на розлучення. А вона категорично відмовилася його давати. Батьки Хеми і обраного для неї нареченого, також були, м’яко кажучи, не в захваті від її поведінки, і батько заявив, що позбавляє дочку спадщини і тих привілеїв, які вона отримувала в своїй
родині.

Але закохані не відмовилися від своїх планів бути разом, і все ж знайшли вихід. Дхара прийняв іслам, і відповідно до нової віри, по цивільному закону Індії, він формально мав право мати кілька дружин. Він був досить забезпеченою людиною, тому офіційно одружившись на Хемі, хоч він фактично і пішов від першої дружини, але продовжував залишатися і її офіційним чоловіком, він повністю забезпечував матеріально і її, і дітей.

Пройшли роки, у Хеми і Дхарама народилися дві доньки. Сьогодні це успішна і дуже багата сім’я за мірками Індії (загальний стан Хеми і Дхарама оцінюється приблизно в 800-850 мільйонів доларів). У них величезна продюсерська компанія, а також активи в інших областях бізнесу.

Текст підготували – intermarium.news. Передрук без гіперпосилання – заборонено.

K Anna:
Related Post