fbpx

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 червня

Овен. Родина сьогодні може сповістити приємні новини, наприклад, ви дізнаєтеся про ймовірне чи цілком вже реальне поповнення, а може, хтось рідний повідомить про своє одруження чи подарує вам якісь несподівані і приємні подарунки.

Телець. День, коли вам доводиться дивитися на цей світ та його прояви зовсім під іншим кутом зору. І приходить певне розуміння того, що відбувається насправді, і це усвідомлення відкриває вам очі на багато речей.

Близнюки. Вдасться значно зекономити і при тому не втратити у якості товарів чи послуг. Вам пощастить потрапити на акцію, вам дістанеться якийсь бонус чи знижка, що стане не лише приємним, але й корисним сюрпризом.

Рак. У ваше життя вихором вриваються дуже активні колеги і надихають вас на подвиги, а може, й просто беруть за руку і втягують у неймовірні авантюри, на які ви самі б ніколи не зважилися.

Лев. Ймовірне зниження загальної активності. Чи то від перенавантаження, чи від спеки, але вам зараз буде трохи нудно, ви сповільнилися і нічого не хочете робити. А можливо, вам просто набридло займатися монотонними звичними справами.

Діва. Ваш чималий досвід, блиск в очах та вміння працювати сьогодні нарешті будуть помічені та отримають гідну оцінку. Ви ніби виходите з тіні на широкий загал і демонструєте усьому світу свій потенціал.

Терези. З’являться гроші, чи то зароблені, чи виграні, чи у вигляді допомоги від родини чи зовсім незнайомих людей. Але оскільки їх буде досить солідна кількість, то бажано дуже грамотно їх розподілити.

Скорпіон. Можете зустрітися із хитрістю та навіть підступністю людей, особливо тих, з ким ви граєте на одному полі. Вас можуть обмовити чи підставити заради вигоди. Тому будьте напоготові і не діліться ні з ким сокровенним.

Стрілець. Буде чимало продуктивних контактів, у тому числі з людьми та структурами з-за кордону, яким буде дуже цікава і ваша особистість, і досвід, і справа, якою ви займаєтесь. Вам вже готові запропонувати нові цікаві проекти.

Козеріг. Настрій буде піднесений, адже чому ж не порадіти життю, коли ви сьогодні перемагаєте досить сильного суперника, і ця перемога здатна надовго в вас закарбувати усвідомлення власної сили та навіть могутності.

Водолій. Дорога сьогодні буде легкою, хоч і довгою. І умови досить комфортні, і попутники ненав’язливі, і краєвиди за вікном надихають. Та й те місце, куди ви прямуєте, вас вабить, і ви рахуєте мало не хвилини, коли нарешті прибудете до місця призначення.

Риби. Ви нині дуже рішуче налаштовані, бо знаєте, що відступати вже нікуди, що ваші ідеї потрібно нарешті втілювати, а не лише осмислювати і постійно пережовувати. Та й обставини вас уже підперли так, що ні кроку назад.

Прогноз таролога та прогнозиста Ольги Соломко для AstroOboz.

Фото: з відкритих джерел.

06/29/2022

You cannot copy content of this page