fbpx

Гороскоп на 08 листопада для кожного зі знаків зодіаку

Овен

У першій половині дня Овнам варто уникати конфліктів. Що-небудь змінити за допомогою даного дійства вже навряд чи вийде, зате ви ризикуєте добряче попсувати нерви собі або друзям. Якщо вас намагаються надихнути на моментальну авантюру, краще відмовитися. Найважливіші зміни відбудуться ближче до ночі. Не завадить стежити за поштою і за тенденціями на цікавій для вас віддаленій території.

Тілець

Тільцям не варто що-небудь робити, не зрозумівши чужих мотивів і не вловивши суть змін, що відбуваються. Зірки підказують, що розібратися і в тому, і в іншому буде нелегко, радять поки не довіряти повністю нічиїм словами і терпляче чекати подальшого підтвердження звісток. За чужими діями зараз безпечніше спостерігати з боку, не варто поспішати з пропозицією послуг, відгуком на пропозицію.

Читайте також: Прикмети на удачу: допоможуть уникнути неприємностей і успішно виконати всі заплановані справи

Близнюки

У денні години Близнюкам краще зайнятися рутиною. Під час розгляду справи, включаючи лікувальні та технічні маніпуляції, сьогодні ймовірні ускладнення, але саме вони допоможуть вам відволіктися, якщо ви, собі в збиток, «біжете попереду паровоза». Наприклад, занадто активно намагаєтеся укласти союз з новими людьми, не дізнавшись їх ближче. В кінці дня вас може сильно заінтригувати зміна обстановки або чужа поведінка.

Рак

Сьогодні у Раків мало влади над подіями. Ранок порушить стабільність і змусить вас приділити увагу справі, яку ви з задоволенням би проігнорували, будь ваша воля. Увечері намітиться новий вектор інтересів, але ясності у хвилюючому питанні вам поки досягти не вдасться. Зірки радять взяти будь-яку інформацію як попередню і починати розширювати свій кругозір щодо порушеної теми.

Лев

Леви зіткнуться з опором обставин, що заважає не озираючись прямувати до нового життя. Ймовірно ще одна протидія вашим планам з боку сім’ї, близької людини або старого друга. Починання краще виключити. Покидаючи зону свого дискомфорту, не варто мстити і залишати після себе випалену землю. Вечір дозволить відволіктися на більш приємні думки і принесе натяк на хвилюючу інтригу.

Діва

Діви аж до вечора будуть долати знайомі труднощі. Можливі технічні ускладнення, проблеми в дорозі, непередбачені клопоти, розбіжності з друзями та близьким оточенням. В кінці дня фокус вашої уваги буде зміщений до сфери базових життєвих опор, в якій вас чекають зміни. Варто почекати з конкретними необоротними рішеннями щодо будинку, освіти, шлюбу, подорожей.

Терези

Сьогодні події навколо Терезів не відрізняються динамікою. Енергія буде йти на вирішення старих завдань, дати хід новим проектам навряд чи вдасться. Не варто планувати на цю добу знайомство з людьми, початок подорожі або навчального процесу. Однак це не означає, що ви повинні залишатися байдужими до того, що відбувається. Ніщо не завадить вам з інтересом стежити за новинами, особливо в кінці дня.

Скорпіон

Для Скорпіонів день може стати напруженим. Можливі розбіжності з близьким колом, побутові та технічні негаразди. Позитивною стороною ситуації буде її знайома суть. Негативну роль може зіграти ваша або чужа накопичена втома. Це не найкращий момент для початку домашніх та інших перетворень, для з’ясування відносин і переділу території. В кінці дня варто переключитися на щось інше.

Стрілець

Стрільцям не варто розраховувати на успіх, в тому числі, в гаряче бажаному новому напрямку. Щасливий випадок сьогодні не на вашій стороні. Можливо, доведеться завершити неприємне або відволіктися на вирішення чужих проблем. Увечері краще утриматися від спокуси зробити заявку, зав’язати контакт. Будь-які ідеї нині потребують осмислення, вимагають перенастроювання свідомості і, можливо, нового лексикону.

Козеріг

Для Козерогів обстановка аж до вечора буде нагадувати вчорашню і тактику без причини краще не міняти. Вигідніше зберігати спокій і залишатися в ролі спостерігача. Увечері може з’явитись новий поворот старого сюжету, але для вас це навряд чи буде щось позитивне. Не варто приймати за сигнал до дії навіть ті новини, які здадуться вам оригінальними, свіжими і надихаючими.

Водолій

Водолії можуть ще раз зіткнутися з набридлою авральною ситуацією, наприклад, технічним збоєм або чиєюсь витівкою. Вам буде важко тримати себе в руках, оточуючі теж не будуть зразком самовладання. У підсумку вірогідні конфлікти, прояви агресії або інші форми руйнівної поведінки. Можливо бажання піти зі скандалом, хлопнувши дверима. Вечір обіцяє надію, свіжі враження.

Риби

Рибам варто зробити акцент на корекції планів. Зірки радять не поспішати з остаточним затвердженням рішень, рекомендують збирати відомості і придивлятися до обстановки. Ілюзії та омани особливо небезпечні в самому кінці дня. Якщо в цей час вам прийде на розум яка-небудь нова приваблива ідея, постарайтеся поставитись до неї критично і з часткою гумору. Небажано брати участь у чужих справах.

Джерело

You cannot copy content of this page