fbpx

Гороскоп на 1 червня 2018: дeяким знaкам зодіаку цієї п’ятниці доведеться попрацювати, дeякі ж мoжуть сміливо планувати майбутні вихідні

Гороскоп на сьогодні, 1 червня 2018 року.

Деяким знакам зодіаку цієї п’ятниці доведеться попрацювати, деякі ж можуть сміливо планувати майбутні вихідні. В цілому день не віщує невдач і обіцяє бути вельми приємним. OBOZREVATEL пропонує читачеві докладніше дізнатися поради астролога.

Овен

В останній робочий день тижня Овнам варто відмовитися від хитрощів, лукавства і проявити відповідальність у своїй професійній діяльності, сьогодні від вас чекатимуть високих результатів, не ризикуйте даремно, якщо дорожите своєю кар’єрою і положенням в колі колег.

Телець

Якщо вам не вдасться приділити час рідним в першій половині дня, обов’язково зробіть це увечері. Особливо теплим буде сімейний обід або вечеря, спілкування з дітьми. Ви буквально відчуєте ті промені кохання, яких так потребували ваші близькі, і які вони з не меншим задоволенням віддадуть вам.

Близнюки

Близнюкам в цієї п’ятниці варто бути м’якшими, романтичнішими. Проявіть увагу, ввічливість до людини, яка вам не байдужа. Часом ваша надмірна крuтичність може бути вагомою перешкодою на шляху до щасливого особистого життя.

Рaк

Сьогодні Рaки напевно досягнуть цілей, до яких прагнули так довго. Позитивні результати обов’язково будуть, однак не варто чекати запаморочливих успіхів і космічних поворотів долі.

Лев

Левам не потрібно цієї п’ятницю діяти поспіхом. Утримайтеся від обіцянок, які згодом можуть виявитися непосильними для вас, не пропонуйте допомоги, не розібравшись в ситуації. Не поспішайте зайняти чиюсь сторону у спробах вгамувати конфлікти в колі близький або друзів.

Діва

Прийшов час відмовитися від шкідливих звичок і подбати про здоров’я. У цей день Дівам буде простіше зав’язати з aлкoгoлем і кyрiнням, ви схильні до змін і фізичного загартовування вашого організму.

Терези

День Терезів виявиться дещо метушливим. Ймовірно в першій половині дня вам доведеться прийняти безліч дзвінків і розібрати стоси паперів. Ближче до вечора можуть відбутися незаплановані поїздки, які не принесуть особливого задоволення, проте виявляться матеріально вигідними для вас.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні може здатися, що ваші бажання і плани на день хтось підслуховує, адже складатися все буде буквально так, як ви задумали. При цьому не варто давати волю емоціям, це загрожує конфліктними ситуаціями з близькими вам людьми.

Стрілець

Ваш сімейний бюджет необхідно переглянути, можливо, внести деякі поправки. Судячи з усього, ваші очікування розійшлися з реальністю. Утримайтеся сьогодні від великих витрат.

Читайте також: НЕ ПОЖАЛІЮТЬ: СПИСОК ЗНАКІВ ЗОДІАКУ, ЯКИМ БРАКУЄ СОВІСТІ

Козеріг

Не варто сьогодні що-небудь загадувати наперед. Як би це не звучало, проте відпустіть п’ятницю по хвилях, нехай все йде своєю чергою. Зараз у вашому житті не найвдаліший період, проте він вже наближається до кінця.

Водолій

Водолії можуть відчути сьогодні невизначеність, зокрема, вам важко буде вирішити, де, як і з ким провести вихідні. Не намагайтеся догодити всім і виберіть той варіант, який здається вам найбільш комфортним і приємним серцю.

Риби

Рибам доведеться цієї п’ятниці попрацювати. Не лінуйтеся, не поспішайте звільнитися раніше. Панікувати з приводу безлічі роботи теж не варто, ви впораєтеся із завданнями значно швидше, ніж це могло здатися, що правда, для цього знадобиться ваша увагу і концентрація.

You cannot copy content of this page