fbpx

Гороскоп на 1 серпня 2018: Левам сьогодні варто бути обережними, Близнюкам не квапити події, а Овнам – подумати про здоров’я

Гороскоп на сьогодні, 1 серпня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.

Левам сьогодні варто бути обережними, Близнюкам не квапити події, а Овнам – подумати про здоров’я. OBOZREVATEL пропонує читачеві докладніше дізнатися поради астрологів на 1 серпня.

Овен

Перший день останнього літнього місяця принесе Овнам багато емоцій. Якщо у вас давно було бажання змінити імідж або зробити перестановку в будинку – саме час. Сьогодні вас чекають сюрпризи і хороші новини. Крім того, варто відкласти тренування і спортивні заняття, оскільки це може погано позначитися на вашому фізичному стані.

Телець

1 серпня принесе Тельцям безліч позитивних моментів. Але не варто розслаблятися: вас можуть чекати неприємності на роботі, тому не зменшуйте темп у кінці робочого дня і не сперечайтеся з начальством.

Близнюки

Ваш день почнеться цікаво і незвично. 1 серпня стане для вас певною точкою відліку. Головне, не квапте події – на все свій час.

Рaк

Рaкам варто пам’ятати – вороги не сплять. Сьогодні ви можете стати жepтвoю помилкових звинyвачень. Людина, яку ви вважали другом може виявитися “левом в овечій шкурі”. Не кажіть зайвого тим, кому не довіряєте на 100%.

Лев

Самовдоволені і горді Леви сьогодні можуть потерпіти справжній крах. 1 серпня стане хорошим днем ​​для сімейних взаємин, але не кращим для вашої кар’єри.

Діва

Дівам треба відпочити. Візьміть вихідний, насолодіться книгою або хорошим фільмом і проведіть вечір у компанії близьких друзів. Пам’ятайте, що все сказане вами може зіграти проти вас.

Читайте також: “ВСЕ МОЖЕ БУТИ”: ДРУГ АНІ ЛОРАК ПРОКОМЕНТУВАВ ЗРАДУ ЇЇ ЧОЛОВІКА

Терези

Не дозволяйте нікому втручатися у ваші взаємини з близькими. Сьогодні варто відмовитися від гучних вечірок, а краще попрацювати вдома. Начальство оцінить це і винагородить вас.

Скорпіон

Приділіть увагу сімейним проблемам. Зателефонуйте близьким, з якими давно не розмовляли, зробіть приємний сюрприз батькам. Вечір краще провести на самоті.

Стрілець

1 серпня стане для вас сприятливим днем ​​для нових починань. Сьогодні вам варто зайнятися давно запланованими справами. Середа буде прихильною до вас і дозволить отримати хороший результат від виконаної роботи.

Козеріг

Сьогодні вам може здатися, що світ налаштований проти вас, але це не так. Не турбуйтеся і спробуйте максимально сконцентруватися. У вас все вийде. Крім того, ввечері на вас чекають хороші новини.

Водолій

У Водоліїв сьогодні буде складний день: спочатку труднощі на роботі, а потім треба буде зробити складний вибір. Постарайтеся не концентрувати увагу на неприємностях.

Риби

Риби сьогодні можуть отримати приємну новину. Крім того, першого серпня їх чекають бонуси у вигляді грошей. Сьогодні Рибам краще розслабитися і насолодитися вечором у компанії хороших друзів, з якими давно не бачилися.

You cannot copy content of this page