fbpx

Гороскоп на 2 серпня 2018: чeтвер цього тижня для дeяких знаків Зодіаку обiцяє стати днем ​​перспектив і виправданого ризику

Гороскоп на сьогодні, 2 серпня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.

Четвер цього тижня для деяких знаків Зодіаку обіцяє стати днем ​​перспектив і виправданого ризику. Більшості краще провести його на природі. Спробуйте не планувати нічого грандіозного і дуже відповідального, найважливіші справи, які вимагають максимум уваги, варто відкласти хоча б до завтра. OBOZREVATEL пропонує читачеві докладніше дізнатися поради астрологів на 30 червня.

Овен

Овнам, які задумалися про зміни, варто приступити до них уже сьогодні. Починайте впевнено, нехай із дрібниць. Будьте готові до того, що істотний результат ваших старань буде видно лише через деякий час. Не захоплюйтеся фантазіями та мріями, не завадить сьогодні бути трохи більш приземленим.

Телець

Четвер Тельців символізує душевну рівновагу. Сьогодні у вас є можливість не тільки знаходитися в гармонії з людьми, що вас оточують, але й налагодити відносини з рідними чи близькими після розбіжностей та конфліктів. Душевний штиль благотворно позначиться сьогодні на спілкуванні та справах, які вимагають самовіддачі.

Близнюки

Близнюкам зірки обіцяють сьогодні несподіваний успіх та високий відсоток везіння в ситуаціях, які зажадають від вас ризику і рішучості. Не упускайте сьогодні ініціативу, сміливо ставайте біля керма. В цілому ж день сприятливий для зустрічей із друзями і спілкування, для перших цеглин вашого бізнесу та нових напрямків кар’єри.

Рaк

День відкриває перед Рaками хороші перспективи в плані фізичного розвитку. Четвер буде сприятливим для освоєння нового виду спорту, фізичних навантажень або активного відпочинку. Використовуйте сьогодні вільний час для того, щоб без поспіху навести лад у своїй особистій бухгалтерії, рахунках та інших паперових справах.

Лев

Левам буде складно сьогодні налаштуватися на одну конкретну хвилю – четвер обіцяє бути суперечливим, двоїстим, може як радувати вас, так і засмучувати. Напевно день потурбує вас сьогодні фінансовими проблемами, проте зараз важливо сконцентруватися на головному, вникнути в суть першочергових цілей та планів на найближчий час.

Діва

День ілюзій та обманів. Приблизно так можна описати четвер, який випаде Дівам. Особливо відчують це люди творчих професій, ймовірно, вам буде важко приймати важливі рішення і діяти спонтанно і без плану. Тому уникнути ситуацій, які будуть прямо залежати від вашого вибору – найправильніше рішення.

Читайте також: У МЕРЕЖІ НЕ МОЖУТЬ ВІДВЕСТИ ПOГЛЯД ВІД МАМИ АНДЖЕЛІНИ ДЖОЛІ У МОЛОДОСТІ. ЦI ЗНIМКИ ВAРТО ПOБAЧИТИ!

Терези

Життєвий потенціал Терезів сьогодні на висоті, а це означає, що ви готові досягати найбільш честолюбних задумів та цілей. Ймовірно, сьогодні вас порадують позитивні новини або ж вигідні пропозиції вашого начальства.

Скорпіон

Скорпіонів очікує день розбіжностей. Будьте готові, що зустрічі з друзями можуть послужити причиною непорозумінь. Ймовірне деяке погіршення самопочуття, конфлікти з родичами або дітьми.

Стрілець

Стрільці сьогодні розкриють у собі дар переконання, його зможуть підкріпити зарядом позитивних емоцій та бездоганною логікою. Люди прислухаються до вас. Ваші аргументи й осмислені рішення виявляться більш ніж переконливими. Направте ці здібності в правильне русло.

Козеріг

Гороскоп на четвер цього тижня обіцяє Козерогам несприятливий день, який відзначений знаками мало успішних oперaцій із фінансами або зірваних планів. Постарайтеся сьогодні утриматися від усього, що може завдати шкоди оргaнізму.

Водолій

Ключем до успіху Водоліїв сьогодні буде тільки тверда рішучість. Ви можете зважитися на будь-який сміливий крок, щоправда, він повинен бути добре продуманим, повинні бути зважені всі “за” і “проти”. Жодної спонтанності сьогодні.

Риби

Риби під кінець тижня можуть відчути моральну втому та неуважність. Вірогідні помилки при оформленні документів, труднощі в навчанні і справах, що вимагають скрупульозності. Найбільш важливі з них варто відкласти до завтра.

You cannot copy content of this page