fbpx

Гороскоп на 20 травня 2018: неділя цього тижня готує деяким знакам зодіаку непрості випробування

Астрологи розповіли, як провести неділю, 20 травня.

Неділя цього тижня готує деяким знакам зодіаку непрості випробування, тому варто підготувати себе до будь-яких поворотів долі. OBOZREVATEL пропонує дізнатися, що обіцяють зірки кожному на сьогоднішній день.

Овен

Овни цієї неділі будуть особливо чутливі до критики, будь-яке зауваження вам має всі шанси перерости в конфлікт і навіть затяжну сварку. Контролюйте себе, сьогодні ви можете вчинити несправедливо з тими, хто вам близький.

Телець

Сьогодні день як ніколи сприятливий для реалізації ваших творчих ідей. Тельці цієї неділі будуть швидко приймати рішення і знаходять вихід з глухих кутів. Розв’язки деяких подій можуть виявитися абсолютно непередбачуваними, проте напевно зіграють важливу роль у вашому житті.

Близнюки

Для близнюків день буде ясним і сонячним, незалежно від того, якою буде погода вікном. Зірки обіцяють вам сьогодні не менше приємні пропозиції, які можуть стосуватися додаткового заробітку і навіть кардинальних змін у вашій кар’єрі.

Рaк

Цієї неділі зірки протегують закоханим рaкам, у вас є шанс проявити себе і свої кращі риси, однак для цього доведеться взяти ініціативу у свої руки і докласти максимум зусиль, щоб домогтися щастя.

Лев

Вам здасться, що день не задався з самого початку: зросте ризик конфліктних ситуацій, трaвмaтичність, дратівливість і неуважність. Будь-яка робота, яка піде в розріз з вашими бажаннями і настроєм, тілький й буде вислизати з рук. Постарайтеся відкласти турботи, відпочити і не думати про майбутні події нового тижня. Корисними сьогодні будуть медитація, відвідування спа або ж масажиста.

Діва

Неділя цього тижня не обіцяє дівам якихось серйозних, відповідальних справ. Не варто планувати їх на сьогодні і самому. Організуйте похід на природу, але без елементів екстриму, рушайте на прогулянку, але по добре знайомій вам місцевості, проведіть вечір у приємній компанії близьких вам людей.

Читайте також: ЦI ЗНАКИ ЗОДІАКУ ПРОСТО СТВОРЕНІ, ЩОБ БУТИ РАЗОМ

Терези

Напевно сьогодні ваші прохання і запити залишаться непочутими, проте маленькі невдачі не повинні вас бентежити. Вище ніс! Обходьте ці невеликі ями на вашому шляху і сміливо рухайтеся далі.

Скорпіон

Скорпіонам зірки обіцяють насичений і продуктивний день, як відповідний для того, щоб заповнити всі прогалини минулого тижня і розібратися з накопиченими побутовими клопотами.

Стрілець

Події сьогоднішнього дня зажадають від стрільців максимальної відповідальності і зосередженності. Якщо виникне необхідність, візьміть собі в помічники людей, яким довіряєте.

Козеріг

Сьогодні козероги можуть пустити в хід свій шарм і вміння вести невигадливі бесіди для якнайшвидшого вирішення конкретних поточних проблем. Ви вмієте бути гранично наполегливими в своїх вимогах, вам не відмовлять в увазі та допомозі.

Водолій

Водоліям в цей день ніщо так не загрожує, як власний емоційний стан. Занепад сил і настрою можуть навіяти думки про радикальні рішення щодо кар’єри і навіть особистого життя. Однак не поспішайте з висновками, не гарячкуйте. Ймовірно, наступного дня доведеться дуже пошкодувати.

Риби

Рибам варто привести в порядок свої думки. Тоді ви й самі не помітите, як все стане на свої місця. Тому сміливо беріться за прибирання, і не тільки у вашому домі.

You cannot copy content of this page