fbpx

Гороскоп на 21 травня 2018: перший день тижня приготував для багатьох знаків зодіаку доволі цікаві й корисні події

Астрологи розповіли, як провести понеділок, 21 травня

Перший день тижня приготував для багатьох знаків зодіаку доволі цікаві й корисні події. Що правда, для досягнень деяких цілей доведеться докласти чималих зусиль. OBOZREVATEL пропонує дізнатися, що обіцяють зірки кожному на сьогоднішній день.

Овен

На старті нового робочого тижня ваші думки, почуття і вчинки будуть знаходитися в деякому безладі, що може привести до напруги у всіх сферах вашої діяльності, а також у спілкуванні з колегами. Проте, конфліктів все ж краще уникнути.

Телець

Тельцям варто скинути всі тяготи і проблеми минулих днів і скористатися понеділком, як новою сторінкою. Зрештою, на вулиці панує весна, надихайтеся, наповнюйте своє життя новими ідеями та емоціями.

Близнюки

Не намагайтеся сьогодні витрачати час на те, щоб когось у чомусь переконати. Подібні розмови ні до чого не приведуть, тільки загрожують вам кoнфліктом. Якщо ж ситуація виявиться кpитично важливою, доводьте правоту не словом, а ділом.

Рaк

Гармонійний і спокійний день чекає сьогодні на раків, які вміють стримувати емоції. Віддайте перевагу розуму і логіці, особливо якщо справа стосується вашого особистого життя і стосунків.

Лев

Левам доведеться в перший робочий день бути пильними, не пропустити сьогодні можливості взяти участь у подіях, які можуть значно вплинути на вашу професійну кар’єру.

Діва

Діви сьогодні можуть помітити за собою певну невдоволеність, сумнівність, бажання повернути об’єктивні події назад. Вам варто кардинально змінити погляди на життя, таким чином ви самі створюєте собі проблеми.

Терези

Терези цього понеділка зможуть отримати користь буквально з усього, чим займатимуться. Відмінний день для того, щоб помиритися з друзями і колегами, а також намітити нові великі справи.

Скорпіон

Не дозволяйте собі лінуватися. Саме сьогодні у вас є всі шанси втілити в реальність цікаві ідеї. І не соромтеся звертатися до тих, хто може допомогти вам словом чи ділом. Проявіть увагу до коханої людини, щоб уникнути образ і свaрок.

Стрілець

Стрільці сьогодні можуть зіткнутися з труднощами в спробах налагодити бізнес, виконати якісь домовленості або реалізувати спільні проекти з колегами. Відкладіть подібні справи хоча б на завтра.

Козеріг

Зірки пророкують козерогові вельми вдалий день як для легкого шопінгу, так і серйозних капіталовкладень. Сьогодні ви можете придбати все, що вам по кишені і вашій душі завгодно.

Водолій

Уникайте сьогодні ризикових ситуацій, авантюр, свaрок та інших подій, які можуть призвести до емоційних сплесків. Зайві переживання вам сьогодні ні до чого, а вже тим більше стреси без вагомих на те причин.

Риби

У перший день тижня зірки наполегливо рекомендують рибам утриматися від романтичних пригод і не шукати свою “другу половинку”. Шанси на успіх сьогодні критично низькі, а ось шанси відшукати мало приємну компанію куди перевершують очікування.

You cannot copy content of this page